• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Błędy/bugi/zabezpieczenia

cyna

New Member
Reaction score
2
Cześć.

Chciałbym się dowiedzieć orientacyjnie ile mniej więcej mogłoby kosztować zabezpieczenie serwera dedykowanego przez atakami oraz poprawienie bugów w silniku. Silnik TFS 0.4.

Może wiecie do kogo zaufanego mogę zgłosić się w tej sprawie? Zależy mi, aby ceny nie były zbyt wysokie :).

Pozdrawiam.

A mniej więcej? Bo nie mam pojęcia ile może kosztować taka usługa :).

hehe, ale ty ogar typ jesteś, pierwsza nowa luka i już leżysz + pewnie ktoś ci coś tam zainstaluje tak by mieć cie w kontroli jakby coś, bo widzę, zielony w tym jesteś... Już lepiej poszukaj sam rozwiązań, które są na forum ;p

hehe, ale ty ogar typ jesteś, pierwsza nowa luka i już leżysz + pewnie ktoś ci coś tam zainstaluje tak by mieć cie w kontroli jakby coś, bo widzę, zielony w tym jesteś... Już lepiej poszukaj sam rozwiązań, które są na forum ;p

Tak, na pewno są na forum, ale tez na pewno nie w dziale dostępnym za free. Myślałem nad kupieniem donatora, ale to nic pewnego.
"Nowa luka"? Jak może pojawić się nowa luka w nieaktualizowanym silniku? Jeśli będzie wszystko okej to nie ma prawa powstać żadna nowa luka, to chyba logiczne. A te "jakby coś" to jakby co, bo nie rozumiem? Ja płacę, on wykonuje, chociaż bardziej wolałbym podanie rozwiązań, bo wtedy mógłbym się sam tego nauczyć, dziękujemy sobie i cześć.

Tak, na pewno są na forum, ale tez na pewno nie w dziale dostępnym za free. Myślałem nad kupieniem donatora, ale to nic pewnego.
"Nowa luka"? Jak może pojawić się nowa luka w nieaktualizowanym silniku? Jeśli będzie wszystko okej to nie ma prawa powstać żadna nowa luka, to chyba logiczne. A te "jakby coś" to jakby co, bo nie rozumiem? Ja płacę, on wykonuje, chociaż bardziej wolałbym podanie rozwiązań, bo wtedy mógłbym się sam tego nauczyć, dziękujemy sobie i cześć.

z tą nową luką, to chodzi o to, że tfs jest tak dziurawy miejscami, że prędzej czy później znajdą się kolejne sposoby na jebanie serva..

z tym jakby co, to chodzi,o to ,że prawie napewno zrobi jakąś lukę, dzięki której jak go kiedyś np. wkurwisz czy coś to będzie mógł cię kontrolować

Skoro nie masz donatora to skąd masz TFSa 0.4? Ukradłeś? ^.-

Nie mówię, że mam, tylko pytałem o zabezpieczenia przykładowo dla TFSa 0.4, bo jest podobno najstabilniejszy.

z tym jakby co, to chodzi,o to ,że prawie napewno zrobi jakąś lukę, dzięki której jak go kiedyś np. wkurwisz czy coś to będzie mógł cię kontrolować
Przecież on nie robi tego za darmo więc luk raczej nie powinno być.

Back