• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Blessy

TriamerA

The Mystic One.
Reaction score
18
Nurtuje mnie jedna rzecz, czasami gracze męczą mnie tym że niby blessy nie zadziałały, niby kupili ale i tak spadły itemy.
Nie często to się dzieje ale sie dzieje ;s
Już od dłuższego czasu spotykam się z tym problemem ;p
A wszystko jest ustawione tak jak powinno ;p
Any ideas?

Najczęściej poprostu zapominają kupić, na swoim serwerze też się z tym spotykałem, jednak ustawiłem sobie logowanie komendy !bless, później sprawdzałem czy kupowali i jednak nie kupowali ^,^.

Na kilku otsach tak jest/bylo ze blesy nie zawsze dzialaly, wiec niemow ze porpostu niekupili bo taka mozliwosc istnieje.

Masz kupowanie blessów u NPC pojedynczo czy wszystkie naraz ? Czy komendą?

Nurtuje mnie jedna rzecz, czasami gracze męczą mnie tym że niby blessy nie zadziałały, niby kupili ale i tak spadły itemy.
Nie często to się dzieje ale sie dzieje ;s
Już od dłuższego czasu spotykam się z tym problemem ;p
A wszystko jest ustawione tak jak powinno ;p
Any ideas?

Słyszałem teorie, że blessy we wcześniejszych tfsach ale już po tym update "bless=aol", dają tylko 95% szans na to że nic ci nie spadnie. Nie sprawdzałem bo mam to głęboko w dupie:peace:

Wszystkie na raz, zapłaciłeś dla sasira kret?

Last edited:
Back