• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Blokowanie pakietów.

no widzisz.. ja tak nie uważam jak komuś pomóc to nie muszę za to brać wynagrodzenia ale są tacy ludzie jak ty. którzy nawet od matki za wyniesienie śmieci chcą pieniądze. Jest jedyna nazwa która przychodzi mi teraz do głowy to pazerność. A takich jak ty jest dużo skurwysynów .

Pazernosc to sie nazywa, jak chce sie zgarniac money z shopu, a do tego chce sie zeby sie kurwa ktos za ciebie wszystko robil.

Pazernosc to sie nazywa, jak chce sie zgarniac money z shopu, a do tego chce sie zeby sie kurwa ktos za ciebie wszystko robil.

Signed.
Co do pakietowania - srednio ogarniety script kiddie wyklada neo w 3 sec. Nie wyrabiaja pps i upload.

tez mam taki problem z tymi pakietami wywala mi w silniku not viald packet size ;/ mozecie pomoc?

omg ludzie używać mózgu... lub płacić or nie bawić się otsem

no widzisz.. ja tak nie uważam jak komuś pomóc to nie muszę za to brać wynagrodzenia ale są tacy ludzie jak ty. którzy nawet od matki za wyniesienie śmieci chcą pieniądze. Jest jedyna nazwa która przychodzi mi teraz do głowy to pazerność. A takich jak ty jest dużo skurwysynów .

polecam przeczytać to: http://otland.net/f28/powaa-ny-problem-z-accmem-proszae-poma-c-55530/index2.html#post562937 nim synuś zaczniesz po raz kolejny z dupy kłapać japką.

@koob
nie poprostu uwazam ze albo placisz albo zadajesz konkretne pytanie na ktore mozna udzielic odpowiedzi.

Back