• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Bot ng = szybszy atak

Status
Not open for further replies.

dima0909

Banned User
Reaction score
0
Witam.
Dlaczego jak ktoś na moim ots wpisuje w bocie ng to:
auto 200 target
to bije ze speara z podwójną prędkością...tak jakby miał mega fast atack.....

a ty skończ edytować każdy swój post

najpierw zadajesz pytanie, ktoś ci dobrze odpowiada
lecz twoja wrodzona ułomność pewnie nadal nie pozwala ci tego zrozumieć, więc edit, i inne pytanie

założę się że do jutra założy jeszcze parę tematów, że coś mu się zjebało, i nie przeżyje jak mu nikt nie poda na tacy dokładnych instrukcji

lecz twoja wrodzona ułomność pewnie nadal nie pozwala ci tego zrozumieć, więc edit, i inne pytanie

założę się że do jutra założy jeszcze parę tematów, że coś mu się zjebało, i nie przeżyje jak mu nikt nie poda na tacy dokładnych instrukcji
hau hau

A są tu niestety idioci co podsuwają mu gotowca pod nos, ba.
  1. PB skonfigurował mu sms shop
  2. PB pokierował go za rączke przy przekierowaniu domeny na ip jego serwera(wow)...
  3. PB pousuwał mu błędy w acc makerze
  4. PB pokierował go za rączke przy instalacji acc makera

To tak na szybko co pamiętam, ale i tak wymiata to: http://otland.net/f28/mysql-jak-dodaae-trigger-175843/
Na dwóch pierwszych stronach tematów w PB jest chyba z 15 jego tematów o tym jake okrótne jest życie i wszystko nie działa. :D

btw. Cały czas mnie to ciekawi. Czego szukasz na angielskim forum gdy nie znasz tego języka?

Last edited:
A są tu niestety idioci co podsuwają mu gotowca pod nos, ba.
a są i debile co wchodzą na to forum zaimponować swoją 'mega mądrością' i pajacują niemal w każdym wątku swoimi beznadziejnymi postami, nic nie wnoszącymi do tematu.
  1. PB skonfigurował mu sms shop - sam to zrobiłem (nikt nie potrafił mi pomóc z błędami więc znalazłem inny sms shop)
  2. PB pokierował go za rączke przy przekierowaniu domeny na ip jego serwera(wow)... - sam to zrobiłem, lecz chciałem się upewnić czy napewno dobrze.
  3. PB pousuwał mu błędy w acc makerze - zgadza się, tu akurat ktoś tam pomógł
  4. PB pokierował go za rączke przy instalacji acc makera - to co tu napisałeś jest wręcz śmieszne..
morał jest taki , że 90% tematów które założyłem to i tak nikt nie pomógł :) a każdy temat jak zakładam to mam w głowie tylko 1 pytanie (co tym razem skomentują te dzieciaki mi w temacie...który z nich tym razem zabłyśnie pro mądrością i zaszpanuje swoją ripostą w moim temacie).
btw. Cały czas mnie to ciekawi. Czego szukasz na angielskim forum gdy nie znasz tego języka?
użeram się z takimi jak ty.

a są i debile co wchodzą na to forum zaimponować swoją 'mega mądrością' i pajacują niemal w każdym wątku swoimi beznadziejnymi postami, nic nie wnoszącymi do tematu.

morał jest taki , że 90% tematów które założyłem to i tak nikt nie pomógł :) a każdy temat jak zakładam to mam w głowie tylko 1 pytanie (co tym razem skomentują te dzieciaki mi w temacie...który z nich tym razem zabłyśnie pro mądrością i zaszpanuje swoją ripostą w moim temacie).

użeram się z takimi jak ty.
Ale prawda jest taka, że jak znajdzie się jakiś forum w twoim serwerze to wtedy pierwsze co robisz to temat na PB. Zamiast samemu poszukać problemu i spróbować to liczysz, że ktoś się znajdzie i zaraz ci coś podrzuci na złotej tacy.

Większość twoich radykalnie trudnych i nierozwiązalnych problemów została już rozwiązana ponad 10 razy na angielskiej części tego forum.

Po drugie PB to nie dział dotyczący błędów itd.
Ty nawet założyłeś temat jak przekierować domene na ip wystarczyło w google w pisać lub w angielskiej cześci tego forum bo powtarzam PB nie jest od tego.
Teraz każdy sobie zapamięta jak założysz kolejny temat i nikt Ci nic nie napiszę.

Po drugie PB to nie dział dotyczący błędów itd.
Ty nawet założyłeś temat jak przekierować domene na ip wystarczyło w google w pisać lub w angielskiej cześci tego forum bo powtarzam PB nie jest od tego.
Teraz każdy sobie zapamięta jak założysz kolejny temat i nikt Ci nic nie napiszę.

i tak tu nikt nie pomaga, no wlasnie oprócz Ciebie ,bo kilka razy pomogles, sn3ejk też jakieś wskazówki udzielał mi z tego co pamiętam....inni co się wypowiedzieli w tym temacie to tylko spamują na tym forum :)
Wypowiedzi tych użytkowników są tak beznadziejne...że nawet nie będę komentować. Nigdy nikomu nie pomoże - ale musi zaspamować każdy temat, żeby zaimponować przed wirtualnymi kolegami z forum.
Ja zawsze jak zakładam temat, to szukam rozwiązania sam, a jednocześnie licze na dobre wskazówki fachowców co już mają po 50 serwerów....to do czego ja dojdę w 5h~ dla takich jak wy to 30 sekund roboty... więc nie rozumiem tego oburzenia...i brak chęci pomocy..
przyznam , w niektórych kwestiach mogę być tzw. "noobem" i to właśnie dlatego pytam Was o rady, gdybym wszystko umiał to z pewnością sam bym robił wszystko.

- - - Updated - - -

Ale prawda jest taka, że jak znajdzie się jakiś forum w twoim serwerze to wtedy pierwsze co robisz to temat na PB. Zamiast samemu poszukać problemu i spróbować to liczysz, że ktoś się znajdzie i zaraz ci coś podrzuci na złotej tacy.
uwierz że zawsze używam google :P i jak właśnie nie znajduje mi nic...to zgadza się...zakładam tu temat...

a 2 sprawa to taka...że zauważ , że każdy założony przeze mnie temat, kończy się tak samo jak ten....
nadal mój problem nie rozwiązany...a już temat jest omijany i mowa o czym innym jest....

Pamiętaj najpierw przeszukaj wątki masz tu wyszukiwarke oraz google potem zadawaj pytanie i jak ktoś Ci powie np. jak chojrak napisał to teraz szukasz dostałeś wskazówkę więc nie rozumiem w czym rzecz tym bardziej że najkierował Cię jeszcze że masz szukać w players/weapons no to sprawdzasz i skrypty i źródła.

chodzi o to żebyś nauczył się sam rozwiązywać swoje problemy, może to trwać nawet 24h, ale przynajmniej to zapamiętasz
tak uczył się raczej każdy z nas

sam miałem tu z 3 tematy o pomoc z open tibjo, ale przynajmniej zrozumiałem, że jeśli rozwiążesz swój problem sam, chociażby nie wiem ile to miało trwać, przynajmniej to zapamiętasz i może nawet będziesz z siebie dumny XD, niż miałby to zrobić za ciebie ktoś inny

Wypierdalaj ty pizdo dima0909 z polish boarda, radz se sam, ktos daje ci wskazowke a ty kurwa nawet nie podziekujesz dziwko, nikt twoich postow juz nie chce tutaj czytac, znajdziemy twojego otsa to go rozkurwimy calego i nigdy juz nic nie postawisz.

Wypierdalaj ty pizdo dima0909 z polish boarda, radz se sam, ktos daje ci wskazowke a ty kurwa nawet nie podziekujesz dziwko, nikt twoich postow juz nie chce tutaj czytac, znajdziemy twojego otsa to go rozkurwimy calego i nigdy juz nic nie postawisz.

Jako iż dima0909 nie zapłacił mi za wykonaną usługę pozwolę sobie wypisać tutaj kilka być może przypadkowych liczb
Code:
176.122.224.227
.

Dobre
17831d1356179649-mysql-jak-dodaae-trigger-awesome_face_hd.png

Jako iż dima0909 nie zapłacił mi za wykonaną usługę pozwolę sobie wypisać tutaj kilka być może przypadkowych liczb
Code:
176.122.224.227
.
Haha Dobra domena+dobry ots :)
sahushuahsuahsuhaus

e no, nawigacja po polsku, newsy prawie po angielsku, wyjebany autor ze stopki (Vean), jakby to hańbiło jego "stronę"
to jest styl tego chłopaka XD

Status
Not open for further replies.
Back