• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Brak rachunku za dany miesiąc. (PAYMEDIA)

Status
Not open for further replies.

Reins

Member
Reaction score
8
Jako iż Paymedia wypłaca 80 % (20 % zostawia na następny miesiąc) napisałem, żeby wystawili mi rachunek na całą kwotę jaką zamówiłem, z powodu zakończenia działalności SMS. Do dziś nie dostałem żadnej odpowiedzi ani nie wygenerowali mi nawet RACHUNKU za miesiąc Styczeń. W umowie jest jasno napisane, że rachunek generowany jest do 10 dnia miesiąca.

Nie chciałbym z nimi się kłócić, chciałbym zapytać czy ktoś miał kiedyś z nimi jakieś problemy? Co mogę zrobić? Czekać?

Jako iż Paymedia wypłaca 80 % (20 % zostawia na następny miesiąc) napisałem, żeby wystawili mi rachunek na całą kwotę jaką zamówiłem, z powodu zakończenia działalności SMS. Do dziś nie dostałem żadnej odpowiedzi ani nie wygenerowali mi nawet RACHUNKU za miesiąc Styczeń. W umowie jest jasno napisane, że rachunek generowany jest do 10 dnia miesiąca.

Nie chciałbym z nimi się kłócić, chciałbym zapytać czy ktoś miał kiedyś z nimi jakieś problemy? Co mogę zrobić? Czekać?

Może poprostu wykonaj telefon, od nich dowiesz się więcej niż od nas?

Nie mam nawet do nich telefonu, kontakt tylko za pomoca emai ;/

Paymedia.pl jest systemem obsługi akcji mobilnych, prowadzonym przez “Boost – Krystian Żygadło
Dobre :D.

Faktycznie - nawet nie podali numeru telefonu do siebie :D. No to wyślij maila, jak na klienta przystało :P trzeba było patrzeć w co się wchodzi ;).

Wysłałem 3-ciego, i dzisiaj już 2 emaile, żadnej odpowiedzi, dostałem radę aby po prostu napisać do nich, że jeżeli nie dostanę rachunku w ciągu trzech dni, powiadomię o tym skarbówkę, ale co oni mogą zrobić, czy to ich ruszy? ;/

Wysłałem 3-ciego, i dzisiaj już 2 emaile, żadnej odpowiedzi, dostałem radę aby po prostu napisać do nich, że jeżeli nie dostanę rachunku w ciągu trzech dni, powiadomię o tym skarbówkę, ale co oni mogą zrobić, czy to ich ruszy? ;/

Nie ruszy, bo w sumie mają jeszcze na to czas - poczytaj ich regulamin moze tam coś o tym napisali.
W każdym razie już bedziesz mial nauczkę ;>.

Ale jaka nauczkę :D Co ja zrobił? Myślałem że to poważna firma, a widać olewają klienta. Jeżeli nie dostanę rachunku mogę sprowadzić to na drogę sądową?

500+, jak na mój serwer RPG to jedna z największych sum ;D wiem wiem grosze ;p

No ale bez przesady, przecież są firmą, z którą podpisałem umowę, i olewanie swoich klientów nie powinno im wyjść na dobre. Poczekam do poniedziałku, jak nie to będzie trzeba zareagować;/

Yanger używa paymedia, napisz mu na PW jak to u niego wygląda.

Jakie ip tego Twojego rpga?

No wiesz ja mam 500/miech, on ma 16x więcej, więc inaczej na niego patrzą -.-

Na gg pisałem nie odpisuje.

landhoria.pl w tej chwili fazy testowe.

No wiesz ja mam 500/miech, on ma 16x więcej, więc inaczej na niego patrzą -.-

Na gg pisałem nie odpisuje.

landhoria.pl w tej chwili fazy testowe.

To chciałeś napisać CUSTOM, bo ten sms shop raczej psuje klimat rpg.

Na noobwarze nie robi więcej niż 2-3k tak mi się wydaje.

Polecam przejść do homepaya.

No niech będzie Custom, co do homepaya już z nimi jestem, dlatego zrezygnowałem z paymedia, i jak widać totalna ignorancja.

Co do noobwara to powiem że się mylisz, wiedziałem jak zalogować się na inne konto użytkowników w paymedia, i siedziałem także na yangera, napisałem im o wszystkim po czym błąd został naprawiony, podziękowali wszystko ładnie, a teraz taka olewka.

Jutro spróbuję odezwać się do nich z innego maila i zobaczę czy odpiszą...

@down

Pozytywnie nastawiony ^^

@Samme
Zacznijmy od tego, że przeciętny użytkownik tego typu serwisów nie czyta całej umowy i nie zna dobrze prawa i na tym skończmy.

Nawet nie wiecie , ile może wyciągnąć od nich odszkodowania ...

Ile?
@topic
Poczekaj do poniedziałku, w firmach nie pracuje się w sobotę ani piątek wieczorem ...

Ile?
@topic
Poczekaj do poniedziałku, w firmach nie pracuje się w sobotę ani piątek wieczorem ...
Proporcjonalnie do ceny prawnika. Ale w tym wypadku nie można stracić.

Status
Not open for further replies.
Back