• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Implemented Buged pictures on many threads

This suggestion has been implemented. Votes are no longer accepted.

Kaspar

Unprejudiced
Staff member
Global Moderator
Joined
Jun 2, 2016
Messages
757
Solutions
2
Reaction score
775
Location
Stockholm
Hi,

We're currently looking into the issue!
We'll keep you updated.

Thanks for bringing it up.
 

Xikini

I whore myself out for likes
Support Team
Joined
Nov 17, 2010
Messages
5,407
Solutions
361
Reaction score
3,514
If you try to open those 'images' in a new window, it downloads them as a .webp file. lol
No difference in chrome or edge as far as I can tell.
 

Don Daniello

/root
Staff member
Administrator
Joined
Apr 11, 2008
Messages
3,622
Solutions
14
Reaction score
1,172
Location
Proland
The bugged images should be resolved within a few days as their cached copy is refreshed.
Apparently the compression to webp sometimes yields unpredictable results, so I've turned that off now while I investigate.
 

Pinama

Member
Joined
May 20, 2020
Messages
6
Reaction score
5
Btw. when u reply on post with buged pictures they are showing normal. Maybe it will be useful to someone.
 

kay

Legendary OT User
Joined
Apr 23, 2013
Messages
846
Solutions
9
Reaction score
1,082
Location
32316,31942,7
YouTube
TibiantisOnline
Two gifs in my old thread are not displayed and that's even though the same post contains many others which work correctly (all hosted at imgur).


I checked the links and yes, they do work:
Code:
https://i.imgur.com/mk0Al76.gif
https://i.imgur.com/8KxUWmf.gif

Is this the aftermath of the latest pictures-issue or something else?
 

Alpha

Relentless
Joined
Apr 3, 2011
Messages
568
Solutions
29
Reaction score
350
Location
South Korea
Two gifs in my old thread are not displayed and that's even though the same post contains many others which work correctly (all hosted at imgur).


I checked the links and yes, they do work:
Code:
https://i.imgur.com/mk0Al76.gif
https://i.imgur.com/8KxUWmf.gif

Is this the aftermath of the latest pictures-issue or something else?
Looks like that's just their image proxy being dumb, you could probably upload the same gif to imgur again and update the link in the thread to make it work
 

kay

Legendary OT User
Joined
Apr 23, 2013
Messages
846
Solutions
9
Reaction score
1,082
Location
32316,31942,7
YouTube
TibiantisOnline
Looks like that's just their image proxy being dumb, you could probably upload the same gif to imgur again and update the link in the thread to make it work
As if I could edit that post... 😂 but you're probably right
 
Last edited:
Top