• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Buypoints - zły kod

cyna

New Member
Reaction score
2
Cześć.
Mam problem ze sklepikiem, otóż mam aktywowane konto na dotpay, usługi dodane prawidłowo, wzorowałem się poradnikiem, ale kiedy wpisuję kod wyskakuje bład:

podany kod sms jest niepoprawny sms shop

Wrzuciłem też inny skrypt, ale tam wyskakuje, żeby przepisać liczby z obrazka, którego nie ma.

Skrypty buypoints.php standardowe, chyba tylko kilka jest w necie na dotpay.

Czyli bardziej opłaca się zrobić skrypt z homepay niż naprawić ten starszy?

A jak to jest z tym Contenidodepago - Soluciones de calidad en SMS ktoś korzystał jakie kraje i jak tam z wypłatami itd? trzeba im coś wysyłać?

Nie wiem, czy dobrze rozumiem, ale czy z sieci komórkowych na tej stronce jest tylko play?

Polonia PTK Centertel 0.35 € 6.1 PLN
Polonia Play 0.86 € 9 PLN
Polonia Polska Telef. Cyfrowa 0.36 € 6.1 PLN
Polonia Polkomtel 0.86 € 9 PLN
Polonia Polkomtel (Plus) 0.36 € 6.1 PLN
Polonia PTK 0.86 € 9 PLN
Polonia Todas 0.00 € 6.15 PLN

A jak to jest z tym Contenidodepago - Soluciones de calidad en SMS ktoś korzystał jakie kraje i jak tam z wypłatami itd? trzeba im coś wysyłać?
@dobra kraje już wiem a jak tam jest z pitem itd? xdd

W przypadku SMS'ów, to metoda jest ta sama co dp czy hp. Z transferami bankowymi to nie wiem jak tam jest. Do tego trzeba jakoś się dogadać po portugalsku =p

To była tylko taka ciekawostka, żeby korzystać z contenidopago trzeba chociaż w podstawowym stopniu władać portugaliskim...

Wydaje mi się że jest to wina ip podanego podczas tworzenia nowej usługi. Zamias ip wpisz *, tak jak na tym obrazku:
Bez tytułu.png

Muszę odświeżyć temat.

Dodałem skrypt z homepay, wszystko dobrze wpisane i na homepay i w buypoints, a nadal wyskakuje, że kod jest niepoprawny. Nie działa ani przelew, ani sms. Wysyłać smsa nie próbowałem, wpisywałem tylko kody, które wyskakiwały po kliknięciu w test.

Co może być nie tak?

Napisze ktoś coś normalnego w tym temacie?

@Edit

Już sobie poradziłem, wystarczyło dopisać ip homepay na początku hosts, jak to Elf napisał w innym temacie.

Last edited:
w sensie to nie samosia
a tak serio, nikt Ci nie da odpowiedzi, przynajmniej z tych ktorzy uwazaja ze jesli chcesz zarabiac to plac za pomoc!

Skąd taka pewność, że od razu nikt mi nic nie powie?

Jeśli sam rozwiązałem problem to podałem rozwiązanie innym, zauważ, że nie tylko idioci robią serwery, a normalny człowiek prędzej czy później i tak do tego dojdzie więc nie wiem w czym problem.

A co do samosi to może powinieneś się tam udać, jak nie masz do napisania nic na temat to nie marnuj klawiatury. Pa.

oj tam oj tam, klawiatura ma dlugi czas zycia,
#1 naucz sie czytac, nie napisalem ze nikt Ci nie pomoze, tylko ze pewna grupka osob
#2 jak dojdziesz do tego sam to na chuj tutaj piszesz
#3 jak nie umiesz skonfigurowac tak prostego skryptu, to ja juz widze jakim ty normalnym czlowiekiem jestes(zaden z ciebie kozak php, itd, ale nawet dziecko z gimnazujm by sobie poradzilo, a ty lecisz na kase)
that's all, thanks

Back