• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • If you're using Gesior 2012 or MyAAC, please review this thread for information about a serious security vulnerability and a fix.

Windows Change IP adress in tibia client (help)

See yoou

Member
Joined
Nov 21, 2019
Messages
89
Reaction score
16
Hi Otland,


I have my tibia client, custom made. But I dont know how to change IP adress of it to connect to my IP. So im able to login on my own server. Anyone who knows how to manage this? The client is 7.72
 

Evil Puncker

I know nothing
TFS Developer
Joined
May 30, 2009
Messages
8,508
Solutions
260
Reaction score
4,441
is otland ipchanger not working?
 
OP
OP
See yoou

See yoou

Member
Joined
Nov 21, 2019
Messages
89
Reaction score
16
is otland ipchanger not working?
I want to change my IP adress in the client
 

Loney

🇲🇽
Senator
Premium User
Joined
Jul 23, 2012
Messages
2,047
Solutions
31
Reaction score
239
Location
MX
 

OTS Learner

New Member
Joined
Feb 17, 2022
Messages
24
Reaction score
0
I tried that to change the IP of an original client from tibia 7.72 and it didn't work for me. I changed the RSA Key and the 4 IPS and I had two problems: when I tried to connect once the client crashed and another time when trying to open the client I got an error similar to 0x00000001.
 

dewral

Banned User
Joined
Dec 4, 2019
Messages
303
Solutions
10
Reaction score
204
I tried that to change the IP of an original client from tibia 7.72 and it didn't work for me. I changed the RSA Key and the 4 IPS and I had two problems: when I tried to connect once the client crashed and another time when trying to open the client I got an error similar to 0x00000001.
Better use OTC nowadays, simple to modify :p
 

pink_panther

Premium User
Premium User
Joined
Sep 10, 2016
Messages
963
Solutions
13
Reaction score
440
Location
Kazordoon
I tried that to change the IP of an original client from tibia 7.72 and it didn't work for me. I changed the RSA Key and the 4 IPS and I had two problems: when I tried to connect once the client crashed and another time when trying to open the client I got an error similar to 0x00000001.

Hmmm, then it sounds like you may have done something wrong.

Make sure you only overwrite, not add characters when editing.
 
Top