I po co zakładałeś ten temat Samme? Jeszcze z rok temu jak korzystałem z forum nie napisał byś tego ale cóż ludzie się zmieniają, jeśli chodzi o kod Gęsiora to w sumie dobrze że jest dziurawy bo przynajmniej zmusza potencjalnych laików do poprawienia go i przy okazji nauczenia się czegoś a komu się nie będzie chciało to będzie korzystał z dziurawego (oczywiście do czasu).
Liczyłem na to, że się odezwiesz w tym temacie. To oczywiste, że go bronisz, bo przecież jesteś jego rl. z tego co pamiętam. Wcale się nie zmieniłem (a jeżeli już, to nie wiele), poza tym wbrew temu co myślisz, ten temat nie został założony z celem obrażenia kogokolwiek, tylko poinformowania użytkowników o tym, a zapewne większości przydała się ta informacja. Nie moja wina, że ludzie od razu zmienili cel tematu na "gesiorowskie luki" - Ty sam się pogubiłeś, bo przecież nie napisałeś nic na temat, nie chodziło mi o dziury w Gesiorze, tylko o sam fakt, przywitania jego osoby na forum pod nowym nickiem. Ma coś do ukrycia? Sądzę że nie. A ludzie maja prawo wiedzieć. Ot co.