• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Co sądzicie o wydaniu 0.4 publicznie?

Status
Not open for further replies.

squidy

Member
Reaction score
23
Tak jak w temacie. Teraz donator jest już w sumie bezużyteczny jeśli chodzi o resources. Miałem nadzieje, że po prostu upną 0.3.6 do 8.6, a 0.4 pozostanie dla donatorów. Jakie jest wasze zdanie?

Uhm, bo jakby Ci to wytłumaczyć, TFS 0.4_DEV nie był wersją dla donatorów, po prostu miałeś dostęp do prywatnego SVN i mogłeś sobie kod brać, pozatym to jest Alpha release i teraz będą nadal trwać prace nad kodem, po prostu 0.4.0 wyszedł do użytku dziennego (Tak jak poprzednie releasy.). I teraz tak jakby będą pracować nad 0.4.1 i nadal będziesz mógł w SVNie brać najnowsze "poprawki".

Last edited:
Ja to sądzę, że za późno zostało upublicznione, gdyż większa masa ludzi to ma - więcej błedów zostanie odkrytych.

Jeżeli miałeś donatora dla 0.4 to Ci wspolczuje głupoty.

Napisałem, że donator jest bezużyteczny pod względem Resources. A donatora w sumie to sam nie wiem po co kupiłem, miałem nadzieje, że jest tam więcej ciekawych rzeczy.

@Down
Tak

Last edited:
Napisałem, że donator jest bezużyteczny pod względem Resources. A donatora w sumie to sam nie wiem po co kupiłem, miałem nadzieje, że jest tam więcej ciekawych rzeczy.

Masz na myśli resources board?

Super, za tydzień kończy mi się donator, to nie będe musiał przedłużać dla tfsa, bo ogólnie nie jest warto. W resources board nie ma nic, do tego przez miesiąc musiałem czekać na fixa z items.otb.

O mój boże... Donatora się kupuje by wspierać to forum

@up
Dla niebieskiego nicku również ^^

Te revy i tak często są dziurawe jak sitko. Coś w nich nie działa lub złe działa...

wersja na pewno nie jest stabilna to tylko skłoni ludzi do kupowania donatorów :P

To ja już nie łapie xd czy kupować donatora tlyko pod dev 0.4 czy nie ^^ i jak jest darmowy to z kad wezme silnik i sourcE?

To ja już nie łapie xd czy kupować donatora tlyko pod dev 0.4 czy nie ^^ i jak jest darmowy to z kad wezme silnik i sourcE?

Donatora możesz kupić by wspierać te forum. Oczywiście nie kupujesz go dla 0.4 chyba, że jesteś debilem. 0.4, fixy i rzeczy które są w donator board są takim "bonusem" za wspieranie forum.

#Lanceq

Twoje durne posty nie są tutaj potrzebne. Rozumiem, że chciałeś zajrzeć o tej godzinie na forum, niech wiedzą, że największy debil nie śpi. Życzę Ci żebyś ogarnął się, a teraz z chęcią ujrzałbym kreskę na Twoim nicku.:peace:

Squidy i tak używasz 0.3.6, więc po co płaczesz =D

#topic
A tam, to było nieuniknione, że wkońcu go wypuszczą dla wszystkich =)

Status
Not open for further replies.
Back