• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Cos sie zepsulo i nie umiem tego naprawic

po pierwsze z ksiazek z angielskiego gowno sie uczysz najlepiej jak przebywasz z anglikami albo filmy z napisami itp ;p

Nom to prawda, pamiętam jak kiedyś oglądałem te naruto to trochę japoński umiałem ;p

Lanceq - co zes sie tak uczepil tego pokeserva? Czy to nie jest po prostu ots z wlasnym klientem, gdzie sa zmienione sprity? Jezeli tak no to kompilujesz normalnego tfsa, zamieniasz items/items.xml i ewentualnie jeszcze actions, movements, oczywiscie world i co tam trzeba. Nie wydaje mi sie, zeby jakis pokemon-fan cos grzebal w zrodle. A przeciez licencja GPL jest licencja wirusowa i trzeba udostepniac tez zrodlo, wiec zawsze mozesz napisac do autora z prosba o nie - nie ma prawa Ci odmowic :p

Jestem w 100% pewien że w silniku też są rzeczy pozmieniane bo to nie możliwe żeby było tam tyle systemów które ingerują kodem w silnik i nic by nie zostało zmienione. I powiedz mi dlaczego nie mieli by prawa mi odmówić jakbym ich poprosił o source ;o ? Pierwszy raz coś takiego słyszę.

Last edited by a moderator:
Back