• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

crash 0.3.6 <<<<<<<<< musisz tu zajrzeć!

Skeyba

Banned User
Reaction score
0
witam,
problem jest!
W tfsie 0.3.6pl1 jest bug z domkami. Jak chce się kogoś dodać do domku czy do listy i zamiast name napisze sie * to jest crash.

Ma ktoś na to lekarstwo??

Musialem wyłączyć wszystkie komendy związane z domkami zeby ludzie nie robili crashy.

Proszę o pomoc.

na tfs 0.4 prawdopodobnie to nie wystepuje.

Last edited:
host na windowsie jest.
no dziwna sprawa z tym jest. Sam testowałem u siebie. Wpisze ***** i crash xD

posprawdzajcie u siebie...
musialem wyłączyć te komendy
<!-- <talkaction words="alana sio" filter="word-spaced" event="function" value="houseKick"/> -->
<!-- <talkaction words="aleta grav" filter="word-spaced" event="function" value="houseDoorList"/> -->
<!-- <talkaction words="aleta sio" filter="word-spaced" event="function" value="houseGuestList"/> -->
<!-- <talkaction words="aleta som" filter="word-spaced" event="function" value="houseSubOwnerList"/> -->

dużo osób korzysta z 0.3.6 na windowsa.
Przydałby się jakiś patch, sam nie mam pojęcia jak temu zaradzić
:thumbup:

ja mam 0.3.6 ze zmienionymi plikami ze zrodla tylko tymi co nie maja "clonned 0.3.6" i mi domki smigaja w sumie:/

Back