• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

TFS 1.X+ Crash on start-up (lua scripts/scripts system)

ralke

(҂ ͠❛ ෴ ͡❛)ᕤ
Joined
Dec 17, 2011
Messages
707
Solutions
16
Reaction score
258
Location
Santiago - Chile
Hi! I was copying my files from a OTX 3.8 datapack to TFS 1.4 downgraded by Nekiro (8.60) and did a copy of actions folder and monsters folder from my OTX datapack (the idea was to test which action/monster from my old datapack could work and which cause bug), then, Then started up my TFS 1.4 console and get a crash (was expected to), but after that I redo the folder to the initial state (copied actions/monsters/items/everything of the original repository).

After doing that, the server crashed on startup again. Then switched my database to OTX 3.8, changed config.php from Znote to use the OTX database instead of TFS 1.4, but OTX 3.8 can't start either after all of this happened. I don't know where to find a crash.log to see what happens, but I took this two screenshots by recording and booth are crashing when lua scripts are loading. I also re-compiled both servers and replaced with back-up folders to return to the original state without success, what happened and how can I solve this?

Sin título.pngSin título2.png

Thanks in advance,
Regards!
 
OP
ralke

ralke

(҂ ͠❛ ෴ ͡❛)ᕤ
Joined
Dec 17, 2011
Messages
707
Solutions
16
Reaction score
258
Location
Santiago - Chile
Solved, just fixed the issues after seeing the log on cmd TFS 1.X+ - Console crash log (https://otland.net/threads/console-crash-log.260905/#post-2522944)
Thanks @Levi999x
 
Top