• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Crash tfs 0.4 co kilka minut.

ale crackow nie maja, przeciez znasz temat to nie kombinuj :P
i pozdro od Propera, nie ma go juz na gg a nie wiem pod jakim nickiem ty go znasz ;)

Wystarczyła jak narazie selekcja bugów z tego forum i jest ok. Jbc miałem zabezpieczenie (które myślałem że się upora) widocznie nie no albo crasher juz nie crashuje mi ots'a.

Last edited:
W otservie się nie dzieje nic, zacznijmy od tego. A skończmy na tym, że nikt potem nie będzie poświęcał wieczora, by zrobić merge zmienionego trunka ze zmienionym branchem. Ani pisał tego samego x2, czasem w koszmarnych ilościach.
No, więc tak jak mówiłem, w otservie, gdzie nie dzieje się nic ani w trunk ani w branchach, można sobie branchować, gdyż diff między branchem a trunkiem szczytuje w 100 liniach.
Chociaż ostatnim czasem, gdy jesteś tylko Ty i Assassina, może dochodzić do 200, gdyż potraficie pisać kod w podwójnej ilości o tej samej wartości.
Dlatego lepiej zeby TFS mial zamiast SVN jakis DVCS np Git czy mercurial w otservie nie ma raczej przynajmniej na razie takiej potrzeby:-P

Back