• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

AAC Creating Character Not Working

necroids

New Member
Joined
Jul 6, 2010
Messages
18
Reaction score
0
Hello, I'm having an issue that after I installed all the site I can login into my account, create another one, everything seens fine. But when I tried to create a new character it informs an error to call admin, so I decided to check the samples and they weren't there.

I checked all the columns in 'players' in phpmyadmin and tried to create manually the 'Sorcerer Sample' using the following line:

SQL:
INSERT INTO `players` (`id`, `name`, `world_id`,`group_id`, `account_id`, `level`, `vocation`, `health`, `healthmax`, `experience`, `lookbody`, `lookfeet`, `lookhead`, `looklegs`, `looktype`, `lookaddons`, `lookmount`, `maglevel`, `mana`, `manamax`, `manaspent`, `soul`, `town_id`, `posx`, `posy`, `posz`, `conditions`, `cap`, `sex`, `lastlogin`, `lastip`, `save`, `skull`, `skulltime`, `rank_id`, `guildnick`, `lastlogout`, `blessings`, `pvp_blessing`, `balance`, `stamina`, `direction`, `loss_experience`, `loss_mana`, `loss_skills`, `loss_containers`, `loss_items`, `premend`, `online`, `marriage`, `promotion`, `deleted`, `description`, `comment`, `create_ip`, `create_date`, `hide_char`, `signature`, `broadcasting`, `castDescription`, `viewers`, `ip`, `offlinetraining_time`, `offlinetraining_skill`, `guildjoin`, `sbw_points`, `bounty`, `frags`, `frags_all`, `hide_equips`, `hide_admin`, `auction_balance`) VALUES
    (null, 'Sorcerer Sample', 0, 1, 1708, 8, 1, 185, 185, 4200, 118, 114, 38, 57, 130, 0, 0, 0, 35, 35, 0, 100, 0, 126, 62, 7, '', 470, 1, 1624033414, 1479587240, 0, 0, 0, 0, '', 0, 0, 0, 0, 201660000, 0, 100, 100, 100, 100, 100, 0, 0, 0, 0, 0, '', '', 0, 0, 0, '', 0, '', 0, 0, 43200, -1, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 1, 0);
After that I went to create a new mage character and it keeps only loading, not giving any errors this time. The image shows the 2 cases that occurs, the loading and the error.
a.png
So I tried to reinstall the site again with install.php and the following error appears:
a.png

Tried all permissions like chmod -R 777 in cache, chown -R www-data:www-data /var/www/html, and it keeps appearing! Anyone got the answer for this? Thanks in advance.[/code]
 
Last edited:
Top