• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

cyrk z pp

Lanceqq

Banned User
Reaction score
5
Miał ktoś z Was kiedyś problem z wpisywaniem rzekomych "16 ostatnich cyfr" rachunku bankowego ? Chodzi o ten ich "mechanizm zabezpieczający", jeżeli tak to powiedzcie mi co oni odpierdalają skoro wpisuje te 16 ostatnich cyfr od tyłu od przodu bez spacji ze spacją, normalnie na wszystkie możliwe sposoby a ich genialny system zabezpieczający dalej swoje:

Brak niektórych wymaganych informacji lub są one niekompletne. Popraw dane i spróbuj ponownie.

Załamka -.-

To o czym piszesz to IBAN, oni ewidentnie proszą o "ostatnie 16 cyfr rachunku bankowego".

mam to samo, podaje dobry IBAN i jeb:

Podane informacje bankowe są niepełne lub nieprawidłowe. Spróbuj ponownie.

* Wprowadzono nieprawidłowy numer IBAN. Wprowadź bez spacji numer IBAN składający się z 28 znaków alfanumerycznych, np. PL25106010282276727214385741.

tak jak wyzej, dodawanie, usuwanie PL nic nie daje

@up
wlasnie poszedl email do pp, zobaczymy jutro

Last edited:
ja miałem to samo w mbanku ostatnio, nie wiem dlaczego

numer był na 100% dobry, gdy go skopiowałem i wyszukałem w historii przelewów znalazło kilka wyników

Szanowny Panie Jakubie xxxxxxxxxxxxxxxxx,

Dziękujemy za skontaktowanie się z firmą PayPal odnośnie problemów ze zmianą email.

Panie Jakubie, po sprawdzeniu Pana konta, mogę powiedzieć iz system wymusił na Panu dodatkową weryfikacje 16 cyframi i chciałam zaznaczyć iż jest to tymczasowa usterka nad którą naszy system pracuje w celu jej zlikwidowania.

Manualnie zniosłam dodatkową weryfikację z Pańskich ustawień także może się Pan zalogować na swoje konto PayPal ponieważ problem został rozwiązany.

Jeżeli chodzi o zmiane adresu email na koncie PayPal to niezbędny będzie kontakt telefoniczny w celu dokonania błyskawicznej zmiany.

• Nasze numery telefonu to 801 38 66 86 z Polski oraz + 353 14 36 90 34 z zagranicy lub korzystając z sieci komórkowych innych niż Orange.

• Nasz dział obsługi klienta jest czynny od poniedziałku do piątku w godzinach: 8.30-17.00.

Dziękuję i pozdrawiam.

Z poważaniem

Beata Pokora

Dział obsługi klienta

PayPal

Dostałem emaila zwrotnego, wszystko jasne.

Dostałem emaila zwrotnego, wszystko jasne.

No, u ciebie sie nie pierdolili, odrazu napisali ze usterka. A do mnie napisali zebym wyczyscil pamiec podreczna przegladarki, i zebym zaczal korzystal z internet explorera -,-

Back