• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Czemu nie ma shutboxa czy czegoś podobnego w stylu czatu na otlandzie?

Status
Not open for further replies.

Iranimes

Lua Zawodowiec
Reaction score
12
Takie pytanie bardziej do modków, czemu nie ma shutboxa czy czegoś w stylu czatu na otlandzie? Ewentualnie czy byłaby możliwość zrobienia takiego np. wyłącznie na polish boardzie?

Wydaje mi się że taka funkcja odpada, ponieważ za bardzo wtedy "Polish Board" by się wyróżniał (choć już to robi - i nie chodzi wyłącznie o zawartość waszych tematów ;]).

Wydaje mi się że taka funkcja odpada, ponieważ za bardzo wtedy "Polish Board" by się wyróżniał (choć już to robi - i nie chodzi wyłącznie o zawartość waszych tematów ;]).

Więcej flejmu na czacie, mniej w temacie.

Więcej flejmu na czacie, mniej w temacie.
Ja też widzę w tym trochę pozytywnych punktów, ale nie mogę dla Was wszystkiego wyczarować.
Nie ja tutaj ustalam reguły.

Dobry pomysł ja jeszcze bym dodał specialnie w PB jakis nowy dział np Tutoriale bo niby prefix jest ale co z tego jeśli ktoś napisze jakis poradnik to i ta kpo czasie zniknie on w spamie :)

W zasadzie dobra opcja ale czemu nie mozemy sie wyrozniac? w zasadzie to PB wiekszosc w srod narodowych kanalow :D

polish board jest najbardziej aktywny wśród wszystkich innych

LOL
Polish Board 6,886k threadów, 79,637k postów
uwaga, jedyne działy, które mają więcej tematów/postów niż Polish Board to:
1. support [Threads: 38,394 Posts: 214,156]
2. resources [Threads: 16,282 Posts: 132,677] (w resources najwięcej ma REQUEST Threads: 13,033 Posts: 79,995)
3. mapping showof, przewyższa jedynie postami Polish Board [Threads: 2,451 Posts: 102,899]
4. advertisment, przewyzsza jedynie postami PB [Threads: 6,422 Posts: 118,940]
5. chit-chat, rowniez tylko postami[Threads: 3,045Posts: 142,827]

GoGo 100,000 post i gogo 7000 thread!

#temat

a nie możesz chociaż tala spytać lub odpowiednio wylizać?- sam mówiłeś, że w tym dobry jesteś

ale to takie ujowate jest, żeby był osobny jakby polish board chat

Zróbcie ogólny to się polskiego nauczą, jak tam non stop po polsku będą pisać :)

Nie ma możliwości wprowadzanie shutboxa. Bardzo mi przykro, ale takie coś raczej tutaj zbyt prędko nie powstanie.
Temat zamykam.

Ten pomysł już był, nawet został prawie wprowadzony (kupiliśmy licencję), ale... rozmył się :)

Status
Not open for further replies.
Back