• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Czy Oplaca Się Kupić RPS V?

Wczoraj pomagałem znajomemu na RPS V i powiem tak.
Na rl map która warzy 120 mb i full domki to nie jest :D tnie miłosiernie maszyne :D
Okroiłem mu trochę mape do 108 poprawiłem skrypty i można powiedzieć chodzi bardzo ładnie ale nie wiem co bd przy 200 online bo tam tyle gra :D

No tak jak mówiłem do RL Map to tylko wyłącznie oferta OVH lub Kimsufi, co prawda teraz to już ryzyko bo DDoS i ots siada jak sucza, bo limit transferu wprowadzili :'P
Ja pod RL Map mam Kimsufi 4XL z starej oferty, 4x 2.40 GHz, 4 GB ram... zobaczymy... jak będzie nie tegeś to trza się na i7 przenieść ='D

No z tym to FAIL zaliczyli, ale.. jak na 1 razową 500 zł to opłaca się chyba, duży dysk, procek mocny, dużo ramu ;)

ja mam rps3 i jakos na 100 osobach przy real mapie 97 mb i all domki lagow nie ma + serwer ventrilo

Rps może nawęd utrzymać 4k graczy z rl mapa , np te silniki cip(y) softu są właśnie na rps-ach z ovh tych za 50 zl za miesiąc Tibie nie stać na coś lepszego w końcu to tylko 50 tysięcy graczy kupuje pacca na 3 miesiące za 90 zl , to nie jest dużo !!!!!!!!! , nie ma co się im dziwić

I to wszystko prawda wyczytałem w "wiki by drakos' polecam !!

od kiedy cipsoft ma hosting w ovh i skad wiesz ile osob kupuje pacca? heueheue nie tak dawno temu (kurcze no z rok++ napewno) byl 100-tysieczny pacc, wiec jak kurwa 50k typa co 3 miechy kupuje? :D

Bo ja to wyczytałem z mojego wiki sam je zrobiłem dlatego all wiem , fajnie co nie xD ?

@ Down nie koniec spamu wiem ze jesteś lepszy w tym :(

od kiedy cipsoft ma hosting w ovh i skad wiesz ile osob kupuje pacca? heueheue nie tak dawno temu (kurcze no z rok++ napewno) byl 100-tysieczny pacc, wiec jak kurwa 50k typa co 3 miechy kupuje? :D
Powiedzmy że od tamtego miejsca sprzedali 5 tyś PACC'ów to wychodzi cały ich zarobek:
9,450,000
hmm sporo :')

Powiedzmy że od tamtego miejsca sprzedali 5 tyś PACC'ów to wychodzi cały ich zarobek:
9,450,000
hmm sporo :')

kto Cie kurwa uczyl matmy? bym na twoim miejscu poszedl i zajebal takiego nauczyciela
podatki, prowizje posrednikow i nie wychodzi tez tak duzo jakby sie moglo zdawac (jestem swiadom tego, ze sprzedali wiecej niz te 5k, ale ostatnio wiele boterow odeszlo przez co zyski spadaja ;[)

@up
Przy 200 osobach raczej nie :P

kto Cie kurwa uczyl matmy? bym na twoim miejscu poszedl i zajebal takiego nauczyciela
podatki, prowizje posrednikow i nie wychodzi tez tak duzo jakby sie moglo zdawac (jestem swiadom tego, ze sprzedali wiecej niz te 5k, ale ostatnio wiele boterow odeszlo przez co zyski spadaja ;[)
Liczyłem botku 105000*90=kwota
...

Back