• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Czy sens stawiać 7.6?

Reaction score
3
Dokładniej to sytuacja wygląda tak, że jestem w teamie projektu 7.6. Mój jakoby problem polega na tym, że nie wiem czy jest sens się w to ładować. Mamy coraz to nowsze wersje Tibi, nowe grafiki, efekty itd. ale co rusz to natykam się na serwery z 7.6'tką.

Czy takie serwery mają "szanse na wybicie"? (armia podkarpacki to bodajze 7.6[...])

Czy ktoś na nich w ogóle gra?

Czy jest sens grzać miejscówke w teamie takiego właśnie teamu?

"Projekt": http://otland.net/f61/eldorath-7-6-rpg-57297/

Code:
Użytkownik Dean mówi:
 Yeah he thinks he is, but i didnt say yes.

I wszystko jasne! :D

Tak akurat z nim gadalem na MSN'ie, bo robi mi grafiki do clienta :F

Tak jeśli chcesz pograć w 3 osoby na unikalnej mapie i napracować się jak koń

Szanse są, ale serwer musiałby być naprawde genialny. Prawda jest taka, że teraz jest popyt i moda na RealMape, gdy to widzę dostaję ataku padaczki a adrenalina wskakuje na wyżyny.

See you!

@Specjalist
Dowartościowałeś się :)?
W myśl zasady nie robienia "offtopu" - nie odbiegaj od tematu ;)
To czy jestem, a czy nie jestem nie ma nic wspólnego z tematem rozpoczętej przeze mnie "rozmowy" (dyskusji).

W teamie jestem - teoretycznie, bowiem nic nie stoi na przeszkodzie ażeby do nich dołączyć, ale ja pytam czy sens, bo branie udziału w tworzeniu jakoby projektu OTS na którym nikt nie będzie grał mija się z celem...

Trzeba by mieć baardzo dużo pomysłów i jeszcze więcej zapału. Genialnym serwerem 7.6 jest Akademicki - im się udało, ale to naprawdę było dużo pracy. Nie nastawiajcie się na szybki sukces.

To wyłącznie zależy od Ciebie, czy ty chcesz postawić?
Ja jestem, jak bardzo za tak.Przyda się ciekawy serwer pod 7.6, tylko, że mapka musi być cudowna, z różnymi skryptami i innymi duperelami.
Pozdrawiam,
Arts

Lepiej, jak zasugerował Pele poblokować najbardziej niechciane opcje od 7.6 (bo np. share exp, czy teraz war emblemy to ekstra sprawa) robiąc własnego klienta ze sprajtami 7.6 i takie tam.

Back