• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Czy serwer pvp-enfo jest w stanie sam na siebie zarobic?

No Jak na minera.hopto.org jakieś 8dni jest ja już bije wyjebane rekordy (600+player) .

200 osób można zgarnąć w pierwszy dzień. Pfu, jeżeli ots posiada renomę, to może nawet 400 zgarnąć (patrz, ostatni eloth v3).
A jeżeli chcesz sobie poradzić z reklamą sam, za darmo, to rozreklamuj otsa przed jego startem, i otwórz go z hukiem (tylko nie idź w ślady kiro).

I do pytania z tematu.. Tak. Może zyski nie są tak duże jak z rl map, ale dobry serwer enforced przynosi zysk nawet po opłaceniu kolejnego miesiąca serwera dedykowanego.

Co wy gadacie o jakiś reklamach o tv czy gdzie kol wiek wystarczy że ładnie zaprezentujesz serwer dodasz to czego nie ma na innych serwerach wydasz tylko tyle co na serwer dedykowany i aktywacje konta w dotpay. A tak z ciekawości zapytam wie może ktoś na oko ile taka reklama w tv może kosztować. ? :]

Ale wiesz kupisz taką 2min. reklmę i dojebany dedyk np 1000 player , pacc za przelew i masz graczy do nie najebania .

Ale nasza-klasa chuja by chyba ludzi z wołała .
Lepiej DO Eski reklamę Wjebać lub do Radio Maryja ;**

Chcesz to mogę Ci użyczyć mojego ogrodzenia :S wywiesisz sobie baner ;f Dużo aut przejeżdża koło mojego domu !!

Back