• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Da się wyciągnać grafiki z Pokemon Klienta?

Status
Not open for further replies.
Nie, nie jestem. A tak w ogole nie zdziwilo Cie to, ze client wazy 15+ zamiast 2, albo to, ze plik z taka iloscia grafik wazy tylko 2mb?

Nie ma to jak samo ocena, no ale doceniam to. Właśnie mie ździwiło.
Ale nie mam pojęcia dlaczego tak jest. a dużo masz takich grafik?? Zależy mi na tym, chciałbym zrobić coś polskiego z tego typu gry, a z drugiej strony na ten prazylijski Server gdzie gra ponad 300 osób na każdym serwerze, i tak sie nie da wejść.

Last edited:
Pewnie pisze "The waitlist is full" co oznacza, ze nie ma slotów w waitliscie, bo zrobili max. 200 osob. A co do grafik, mam je wszystkie.

Pewnie pisze "The waitlist is full" co oznacza, ze nie ma slotów w waitliscie, bo zrobili max. 200 osob. A co do grafik, mam je wszystkie.

Niechce wyjść na jakiegoś sempa, ale jeśli te grafiki nie są dla Ciebie wartościowe mógłbyś mi je uploadnąć i podać link??
Pomógłbyś bardzo bardzo.
Dziękuje.

Juz wczesniej napisalem, ze nie moglbym :0

@chojrak

Wyślij screena z folderu z grafikami pokemon ots :)

@daqeen:
Nie, nie moge.

@Micki:
Nie bede nic Tobie udowadnial.

Ja mam PhotoShopa CS4 i source. Adobe mi na maila wysłało! Hit!
Sprzedam za jedyne 999 zł. Jacyś chętni?

"Wisi" mi Twoje zdanie na temat czy je mam, czy nie.

Ja mam PhotoShopa CS4 i source. Adobe mi na maila wysłało! Hit!
Sprzedam za jedyne 999 zł. Jacyś chętni?

Nie potrzebuję takich rzeczy.
Szukam kogos kto potrafiłby wyciagnać grafiki z tego klienta, bo zapewne nikt ich nie odda własnych.
Dziękuję

Zapodaj jakiś ip do tego pokemon ots skąd ściągne pewną installke tego klienta.

Dokladnie, ale przeciez to polish board ;]

Chojrak jest jednym z bardziej doświadczonych użytkowników w tym dziale(przepraszam jeśli kogoś uraziłem), dlatego pytam czy ktoś da radę to ominąć poza nim, wynikło to niestety z tego że Chojrak nie udostępni mi ich. Więc szukam kogoś kto dałby rade.

Chojrak jest jedym z bardziej doświadczonych użytkowników tego forum, dlatego pytam czy ktoś da radę to ominąć poza nim, wynikło to niestety z tego że Chojrak nie udostępni mi ich. Więc szukam kogoś kto dałby rade.

lol

Status
Not open for further replies.
Back