• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Daopay - Rejstracja

Grochu

New Member
Reaction score
2
Witam.

3 dni temu zarejstrowałem się w serwisie Daopay. Po rejstracji dotarł do mnie mail, że jak najszybciej się ze mną skontaktują w celu weryfikacji konta.

I mam w tej sprawie 2 pytania:

1. Z reguły kontaktują się telefonicznie czy pocztą elektroniczną?
2. Jaki mieliście czas oczekiwania na odzew z ich strony?

Z innej beczki: Ma ktoś może na PayPalu zbędne nawet 0,001$? jeżeli tak to proszę przelać na konto [email protected]. Połączyłem ostatnio konto dotpay z paypal i chciałbym sprawdzić czy wszystko gra.

Z góry dzięki za odpowiedź i pomoc!

Wgl po srane jest teraz jak się tam zarejestrować , trzeba na firme i wgl ponoć skan dowodu ta?

Tak, trzeba zarejstrować jako na firme, ale podobno po zalogowaniu do serwisu nie jest ona już wymagana i można ją bez problemu usunąć. Z drugiej strony niby jest pole na podawanie VAT-ID czyli miedzynarodowy indentyfikator vatowca (u nas bedzie to przedrostek PL plus nasz NIP) tyle ze z tego co mi wiadomo tylko firmy musza to posiadać, więc nie mam pojęcia jakby to było z osobami prywatnymi. A co do skanu dowodu to nie mam pojęcia.

Back