• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Darmowy serwer dedykowany na 3 miesiące

Sayan

New Member
Reaction score
0
Dziś przeglądając internet natrafiłem na taką ofertę:

Serwer 1&1 - przegld serwer?w dedykowanych

Dla serwerów 1&1 Quad Core XXL oraz 1&1 Hexa Core 3XL w promocji „3 miesiące za 0zł” minimalna długość kontraktu wynosi 12 miesięcy. Przez pierwsze 2 okresy rozliczeniowe (6 miesięcy) opłata obniżona o 50%. Ogólne warunki handlowe opisano w Regulaminie.

Jak chce ktoś dedyka na "jedną edycje" żeby zarobić to polecam :D

Dziś przeglądając internet natrafiłem na taką ofertę:

Serwer 1&1 - przegld serwer�w dedykowanych

Dla serwerów 1&1 Quad Core XXL oraz 1&1 Hexa Core 3XL w promocji „3 miesiące za 0zł” minimalna długość kontraktu wynosi 12 miesięcy. Przez pierwsze 2 okresy rozliczeniowe (6 miesięcy) opłata obniżona o 50%. Ogólne warunki handlowe opisano w Regulaminie.

Jak chce ktoś dedyka na "jedną edycje" żeby zarobić to polecam :D

Ale trzeba najpierw zaplacic za te 12 miesiecy :thumbup:

Mi się wydaje, że nie trzeba zapłacić. Ja zamówiłem tylko tak dla jaj i wyskoczył status "Jest konfigurowany" :D

sprawdziłeś jakość, czy od tak napisałeś? bo wiesz, podpisujesz umowę na 12 miesięcy, zawsze jest jakiś haczyk, a to coś, a tam coś, a to obsługa lipna i po pewnym czasie twoja atrakcyjna oferta staje się tzw. chujozą, a ty masz umowę, dostałeś 3 miechy gratis, a kolejne 9x800/1200zł lub od razu całość z góry ; /

#edit
lol, jak pisałem to postów #up nie było hahhaha gz refleksu

Jakość przetestowałem - dobra, support za to jest chujowy. W regulaminie jest jeden haczyk, umowa dwanaście miesięcy, ale i tak chuj z nią - 3 miechy za free. :D

1and1 daje darmowe hosty www, ale dedyki ?

Dostałeś go ? Czy dalej jest napisane "Jest konfigurowany" ?

Jak byś dostał to byś miał lipe :P

Jak ktoś poszukuję serwera dedykowanego polecam CUDDIHOSTING!

Jeżeli ktoś potrzebuje taniej to polecam siebie.

Mogę dać w swojej serwerowni kilku osobom darmowy serwer dedykowany na 14 dni (opłata instalacyjna w kwocie 5 zł)

Last edited:
Back