• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Debugi poważne!

Erazma

Banned User
Reaction score
4
Witam ... mam poważne debugi to jest zapewne wina silnika próbuje to załatać ale bez skutku.
Znalazłem już 4 itemy które powodują debuga tibi zaraz po pokazaniu ich na ekranie.
Debuga miałem też na godzie gdy teleportowałem się do kogoś / gracza lub potwora i pojawiłem się na nim.
Teraz mam debuga gdy gracz schodzi ze schodów i ktoś tam stoi i się ruszy. Automatycznie pojawia się debug tibi i clon postaci.
Nie wiem co robić... może to jest związane z przechodzeniem przez graczy? Które linie w silniku mogę skasować albo na jakie zmienić? Tak żeby można było normalnie schodzić schodami i nie wywalało debuga.

Wielkie dzięki za pomoc :X

nie moge zmienic reva bo to jest hell ot i jedynie on mi dziala kazdy inny rev odrazu pada po wczytywaniu i nie dziala na nim war system
zalezy mi na tym ;p dam doladowanie za 5taka jesli ktos mi zalata te scierwo ;/ :( nie zartuje...

nie uzywam tak samo god flagi zmienilem na cm ale ten debug ze schodami trzeba naprawic zmienilem silnik ale mam problem z war system... ;/ talkaction linia 70 wiec juz nie wiem co lepiej zrobic

Back