• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

dlaczego na rl mapie gra tyle ludzi?

No dużo zależy od sms shop, najwiecej tyra się na fun i dziwi mnie czego rl map jest dużo, a fun mało :P
Może dlatego że fun mało dostępny jakiś dobry... a realmapa sciagasz odpalasz.. ;x

No dużo zależy od sms shop, najwiecej tyra się na fun i dziwi mnie czego rl map jest dużo, a fun mało :P
Może dlatego że fun mało dostępny jakiś dobry... a realmapa sciagasz odpalasz.. ;x

Heh, jeżeli mówisz o evo 4fun, to jest ich troche mniej niż

Rl mapek. Ale też jest ich wuchte.

Rl mapki=jakieś 60% otlisty

Evo 4fun i inne evo= 30%

I inne rpg itd= 10%.

Tak mi sie wydaje ;p

Gdyby nie RL Mapy, gra byłaby zupełnie inna, więcej graczy by na innych serwerach grało ale cóż głównie trzeba się postarać o dobrą reklamę.

Gdyby nie RL Mapy, gra byłaby zupełnie inna, więcej graczy by na innych serwerach grało ale cóż głównie trzeba się postarać o dobrą reklamę.

Dobrą i długa reklame, kolo tygodnia do dwóch, a nie tak jak nie którzy kupują dedyka, stawiają i start na następny dzień.

jak chcesz zarabiac: tak
jak chcesz zrobic dobry serv, oryginalny blablabla to raczej nie

Jak chcesz dobrze zarobić to tydzień dobrej reklamy,

i jakiś wkład własny w tą rl, przerobić głownie miasta np.

thais, gengia, pyre, oken. :D

Back