• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Do tych co sprzedaja w dotpay

Hunteq

Banned User
Reaction score
0
Chodzi o platnosc sms
Czy naprade oni biorą 41%+ te 3% ?
Bo coś mi się nie chce wierzyć to jest kompletnie nie oplacalne
jeżeli sprdzedajemy coś w acc makerze za 3,66 i na konto idzie 1,5
czy tak jest na prawde??

ale no co ty mówisz jak to nie opłacalne.. to jest opłacalne!! ale nie dla nas tylko dla nich!! Dla odmiany możesz założyć własny biznes jeśli Ci to nie pasuje. Niestety takie tutaj panują reguły. Proponuje zrobić opcje przelewów której i tak nikt prawdopodobnie nie użyje, ale UWAGA!! 99% bodajże będzie dla Ciebie czystego zysku

ziom placi 3,66 za sms
na starcie znika 22% vatu, zostaje 3 zl, operator sieci komorkowej kasuje 50%, zostaje 1,50
dotpay kasuje iles tam i zostaje 1,23 (lub troszeczke mniej kasuja jezeli zarobiles np 10k+ w miesiac)
na koniec przy wyplacie odchodzi podatek dochodowy i masz lekko ponad zlotoweczke za sms 3,66

chuj wie jak to z paypalem jest, z tego musisz sam rozliczyc sie pozniej z US, to samo tyczy sie przelewow w dotpayu

Specjalista ja nie wiem czy tak jest do końca. Gdzieś czytałem, że operator sprzedaje jeden numer sms (np. 71068) za 1000zł/mc i poźniej jebiego go co z nim się robi. Czyli dotpay to czysty zarobek :)

Specjalista ja nie wiem czy tak jest do końca. Gdzieś czytałem, że operator sprzedaje jeden numer sms (np. 71068) za 1000zł/mc i poźniej jebiego go co z nim się robi. Czyli dotpay to czysty zarobek :)

Jest dokładnie tak jak napisałeś.
Operator nie pobiera 50% tak jak napisał Specjalist. Możecie kupic numer premium (np. od Telekomunikacji Polskiej), ale wtedy o obsluge informatyczna (oprogramowanie, generowanie kodow) musicie zadbac sami.

Jest dokładnie tak jak napisałeś.
Operator nie pobiera 50% tak jak napisał Specjalist. Możecie kupic numer premium (np. od Telekomunikacji Polskiej), ale wtedy o obsluge informatyczna (oprogramowanie, generowanie kodow) musicie zadbac sami.
Taaaa i później Cie dopadnie skarbówka, że tym kurwą nie płacisz :) Pierdolić taki interes tu trza jeszcze prawnika zatrudnić ;x

Są gotowe kody do takiego czegoś. Raz gdzieś znalazłem takie cóś na czym działa dotpay tylko, żeby kupić sms za 3,66 na przykład, musisz kupić 3 numery koszy około 3000zł/mc :). Nie wiem z tymi podrabianymi sieciami typu sami swoi heyah gadu air

@edit
Dulin jak się robi taką firmę to zatrudniasz księgową i masz w dupie skarbówke

Back