• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Dobry OTS

Status
Not open for further replies.
@Zer O , rzeczywiście gracze nie doceniają dobrego ots-a
EXPERIENCE STAGES
8 - 25 = x20
26 - 80 = x15
81 - 130 = x12
131 - 180 = x8
181 - 220 = x6
221 - 250 = x4
251+ = x2

no a ta sephira to tez troche orsz rl map zobacz se thais dp jak zmodyfikowane @_@ a ja poszukuje czystej rl mapki :)

No Xinn troche nie ładnie się zachowuje, wymyśla jakieś kosmiczne powody, a na stronie ban z dopiską "nara."

Dziwicie się? jego portal i konkurencja - będzie ją likwidował wszystkimi sposobami ;] , Sativa a wy jak z premiera? hackowaliscie sie nawzajem ^^
Orsh mapy rl ? ; ooo k44 był popularny ,ale już coraz mniej ,właśnie dużo osób poszukuje orginalnych rl mapek ; ]

Real mapa = szybki reset. Dam ci przyklad Enfori. Rekord tam wynosil 1k+ typa, srednio gralo po 500 ludzi a oni zrobili reset, na stronie ustawili ze jest niby 57 ludu, tylko ze OTS juz nie istnieje. Po resecie Enfori zaplacili za zmiane w dedyku ip z Enforia.pl na Elora.pl i znowu zarabiaja. Powiem tez ze k44.hopto.org tez byl ich ots'em. Jak widzisz rl mapy robione sa tylko dla zarobku

Gościu co Ty mówisz Enforia.pl dalej chodzi i nie było żadnych podmian statusu wystarczyło wejść do gry i się przekonać... To, że ludzie przeszli na elora.pl bo gildie poszły to już ich sprawa. Ja serwera nie wyłączyłem z dnia na dzień bo nowy sobie ruszam... Owszem miałem downtime ale to bylo przez problemy z dyskami... Puki co enforia zostanie tak do końca grudnia? Może zrobie kolejny start 31.12.2010 o godzinie 23 z wypasionymi eventami i zepsuje co nie którym sylwestra :)

Dziwicie się? jego portal i konkurencja - będzie ją likwidował wszystkimi sposobami ;] , Sativa a wy jak z premiera? hackowaliscie sie nawzajem ^^
Orsh mapy rl ? ; ooo k44 był popularny ,ale już coraz mniej ,właśnie dużo osób poszukuje orginalnych rl mapek ; ]
Własnie jesteś w błędzie mamy spore zaplecze ^^ No nie Sativa ? :)

No Xinn troche nie ładnie się zachowuje, wymyśla jakieś kosmiczne powody, a na stronie ban z dopiską "nara."
Na pewno bez powodu tego nie robi... Trzeba pogadać jak z człowiekiem z szacunkiem czyli nie traktować tak jak traktujesz graczy... Po za tym możesz też coś dać nie tylko brać i brać...

Last edited:
Co do Sepiry to możemy zmienić te wyglądy na wcześniejsze.

Aha ostatnio przepisałem od nowa Pits of Inferno, teraz DZIAŁA jak na realu, razem z krwią olejem itp. Dźwignie też trzeba pokolei, jedyne ułatwienie to, że widzisz ile basinów już przesunąłeś po Coal Basinach które się zapalają.
Dodatkowo zrobiłem jak na rlu, że jak odblokujesz już raz 15 dźwigni to masz skrót za te kamienie, mapę też zaktualizowałem..

Obecnie pracuje nad Wrath of Emperor, który myślę, że niedługo skończę.

Co do expa:
<stage minlevel="1" maxlevel="25" multiplier="25"/>
<stage minlevel="26" maxlevel="80" multiplier="20"/>
<stage minlevel="81" maxlevel="130" multiplier="15"/>
<stage minlevel="131" maxlevel="180" multiplier="10"/>
<stage minlevel="181" maxlevel="220" multiplier="7"/>
<stage minlevel="221" maxlevel="270" multiplier="4.5"/>
<stage minlevel="271" maxlevel="280" multiplier="3.5"/>
<stage minlevel="281" maxlevel="290" multiplier="2.8"/>
<stage minlevel="291" maxlevel="280" multiplier="2.6"/>
<stage minlevel="300" maxlevel="330" multiplier="2.4"/>
<stage minlevel="331" maxlevel="399" multiplier="2.2"/>
<stage minlevel="400" multiplier="2"/>

Został zwiększony bo to wkońcu OTS, no a drugie to, że bossy są jak na rl i czasem jest problem jak 220 kina musi wejść do komnaty feru a tam feru z 18 demcami :)
Bo stoją tam Magic Pillary cztery, z których każdy summonuje do 3 demonów, więc, żeby było mało demców trza jak najszybciej wejść do tp zanim będzie za dużo demców :)

4*3 = 12
4 Demy na Spawnie
no i chyba do 5 czy 4 summonuje Ferumbras
:)

ta z takim thais i w ogole domkiem kolo niego to zal grac =\

Jak dlamnie dobrze ze Xinn banuje.
Ale powinien zeminic taktyke zezwolic na spoofa (Usunac skrypt na hexanie) na classicu tez ustawic
Bo teraz to nie fer nie ktorzy na starcie ustawiaja spoofa maja po 500 graczy a Xinn'a np nie ma :)
a inni ustawia spoofa na 24h i banik ;<

Myśle ,że z polskich serwerów wartych uwagi są :
1.k44
2.elora
3.hexana
4.classic
No i oczywiście anime czyli sławny dbl ^^ , a i zapomniał bym dodać myślę ,że Vexoria i Premiera do tych drugożędnych poniewasz administracja tam wszystko psuje.

Status
Not open for further replies.
Back