• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

dość nietypowy problem

Indenpedens

Banned User
Reaction score
39
Mam takie coś i to tylko na stronie mojego otsa że jak jade na dół strony to wraca mnie do góry tzn nie moge pozostać na dole strony i to tylko jak serwer jest online a jak wyłącze serwer to strona normalnie śmiga
:w00t:

zmień gesiora na innego, albo na inny layout, ew. wypróbuj inną przeglądarke

Ty naprawdę człowieku myślisz że na podstawie opisu który sporządziłeś ktoś da ci rozwiązanie w stylu którego oczekujesz, tzn. "usuń wszystko między 4 a 12 linijką z pliku xx"? Równie dobrze mogłeś napisać "mam problem pomóżcie"..

xadrian a powiedz mi co on ma zrobić hm? wkleić nam cały folder z layem?

on liczy na to, że ktoś miał kiedyś podobny problem i ten ktoś akurat przeczyta jego temat i poda mu prawdopodobne błędy

xadrian a powiedz mi co on ma zrobić hm? wkleić nam cały folder z layem?
on liczy na to, że ktoś miał kiedyś podobny problem i ten ktoś akurat przeczyta jego temat i poda mu prawdopodobne błędy

chociażby. ale skoro strona się rozjeżdża, to przydałby się wygenerowany html+css oraz kod statusu.

@down:
no w sumie tak, w mojej kryształowej kuli widziałem to ale nie byłem pewny.

Last edited:
no to przez to
i problem lezy w players.php w folderze ajax
Code:
<?php
if(isset($_POST['action'])){
$dbhost = 'localhost';
$dblogin = '';
$dbpass = '';
$dbname = '';
mysql_connect($dbhost, $dblogin, $dbpass);
mysql_select_db($dbname);
$sql = mysql_query("SELECT * FROM `players` WHERE `online` = '1'");
$amount = mysql_num_rows($sql);
echo $amount; }
else
echo "Error";
?>
gdy zamiast <?php wezme samo <? to jest dobrze, strony nie cofa tylko już wtedy nie pokazuje ludzi online

Last edited:
xampp 1.6.6a jak mniemam.
gdy zamiast <?php uzyjesz <? to nie uzywasz php bo ten znaczek nie jest obslugiwany w starych wersjach interpretera php
podaj kod zrodlowy ze strony glownej. Kod php nie moze generowac problemu ktory opisujesz(ale moze byc posrednia przyczyna)
btw dzieki za
login:root
haslo:zerocztery

Back