• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Doss?

Wystarczy wyłączać echo i jakiegoś firewalla i nie byle gnój nie z ddosuje nam serwera. :)

Last edited:
texon idź lepiej na tnp, bo jesteś newbie w otsach i się wogóle nie znasz, ty jesteś ten Kamil Steinbach, to ty?
YouTube - Kamil Steinbach - Dzieffczynki

haha :P

A może sam idz? Skąd możesz wiedzieć czy się znam czy nie? I widac, że nie masz pojęcia o czym mów, więc proszę zamknij ryj. I pozatym na OTland jestem od początku 2009r. Kontroluj co mówisz...

A może sam idz? Skąd możesz wiedzieć czy się znam czy nie? I widac, że nie masz pojęcia o czym mów, więc proszę zamknij ryj. I pozatym na OTland jestem od początku 2009r. Kontroluj co mówisz...

chyba od października 2009 a nie od początku haha, mam większe pojęcie od ciebie, więc się nie napinaj panie Texonie, chujowy bobrze :D

btw proponuję zmienić nazwę tematu na Diss Lion vs Texon, hahaha! :D

Tak owszem, umiesz liczyć, ale to jest moje 2 konto, pierwsze konto zostało zrobione w Maju :) którego nie używam...

Nie obchodzi mnie to czy masz większe pojęcie ja mam w to wyjebane, ale skąd ty to możesz wiedzieć, co ja umiem i co ja wiem... I nie mam zamiaru brać udział w dissie lub coś w tym stylu...

Po 1 Takie kłótnie to na PW a nie zasyfiacie pRo temat
Po 2 Hahhhahahaha spece od zabezpieczeń a jak przyjdzie co do czego to i tak nic nie umiecie pomóc (taka prawda)

NarQ i teraz możecie mnie zjechać do red hp czekam :*

Nie latwiej wykupic sobie dedyka u kogos, i niech ta osoba martwi sie o problemy, i placi 50-60% zyskow?

;)!

Nie latwiej wykupic sobie dedyka u kogos, i niech ta osoba martwi sie o problemy, i placi 50-60% zyskow?

;)!

To jak ty masz wykupic, i on Ci ma płacić? naucz się dobrze formułować zdania, a co do pytanie to nie, nie lepiej. Bo za te 50-60 % zysków, możesz kupić serwer w dobrej firmie i opłacić kogoś kto się na tym b.dobrze zna, i myśle że nawet Ci może jeszcze zostać.

Wnioski, więcej się nauczysz, wyjdziesz na +.

Back