• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Dotpay, pytanie

Donaj

Banned User
Reaction score
3
Witam, ile macie srednio na czysto po odjeciu podatku kasy
od sms-a 3,66, 6,10, 10,90. Wydaje mi sie, ze koles ktory udostepnia mi dedyka wyjebuje mnie na siano.

Od sms-a 3,66 u niego wychodzi 70 gr.

Ale na czysto dla siebie juz tak? Jak z nim zawieralem umowe mowil ze ma w dotpau 45 % od smsa. Podatek jest 22% nie?

To nie wiem juz sam czy mnie w chuja robi czy nie.. 70 gr. wyszlo od sms 3,66.
j5p6b9s31hhve06led6p.jpg

Początkowo dostajesz 1.23 zł, przy wykonywaniu raportu odbierają Ci 18% i dodatkowo 5% jeśli wybierasz opcję wypłaty pilnej.
Więc wychodzi około 0.95zł

Początkowo dostajesz 1.23 zł, przy wykonywaniu raportu odbierają Ci 18% i dodatkowo 5% jeśli wybierasz opcję wypłaty pilnej.

Lub 1zł jeśli nie wybierzesz opcji szybkiej wypłaty (dojdzie około 10 marca za styczeń). A więc płacąc Ci 70gr tak, robi Cię w chuja :)

Aha, czyli po odliczeniu wszystkiego wychodzi okolo.95gr-1 zl?

No a podatek?

HAHAHAHAHA widzę że wiesz jak to działa. Przy rozliczeniu rocznym oddają ci podatek...

Żebyś czasem HAHAHA nie musiał jeszcze im dopłacać cwaniaczku :) wszystko zależy od przychodu, jeden ma nadpłatę drugi dopłatę.

@Up masz racje wszystko zależy od przychodu w moim przypadku dostane zwrot i domyślam się że Donaj również nie ma tak wielkich przychodów żeby musiał dopłacać.

W sumie to on ma firme, jeszcze musi zus oplacic, dobra koniec tematu. Dzieki za pomoc rep+ dla all.

Back