• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Dotpay...

Status
Not open for further replies.

GarQet

Own3d!
Solutions
14
Reaction score
81
Siemano, wie ktoś może czemu moja transakcja nie została zaakceptowana do rozliczenia (uzyskała status "ODMOWNA").? Ewentualnie gdzie znaleźć informacje na temat tej informacji w panelu dotpaya?
Pomimo tego, że transakcja została anulowana to wszystkie rachunki do rozliczenia w "wypłata" zostały skasowane, ma albo miał ktoś taki incydent jak ten mój?
Z góry, dzięki za odpowiedzi.

Jeśli to prawda z tą awarią to kamień spadł mi z serca...
Wysłałem do nich wiadomość i czekam na odzew z ich strony, jak się wszystkiego dowiem podzielę się z wami informacjami, aby nikt nie zadał tego samego pytania co ja.

Koob a czy to nie jest dziwne, że wszystkie "zarobki" (czyt. rachunki do wystawienia) zostały skasowały i od dziś są naliczane na nowo? Bo jak biorę historię transakcji to tylko mam z dziś, brak z wcześniejszych.

@up
dzwonilem do nich, wczoraj mieli awarie dlatego nic nie masz (mam to samo). Pracuja nad tym, jeszcze dzisiaj ma wszystko wrocic do normy.

Tak jak mówię, transakcje z dziś już mam.
Ja osobiście nie dostałem e-maila od nich o awarii, stąd moje zaniepokojenie.

Mam ostatnie pytanie Koob, jak myślisz, czy ODMOWA (wypłata) jest zaliczona do awarii? Odmowę dostałem 10.10.2010
Czy może to z innej przyczyny?

Ok, wszystko już jasne...
Nie zczaiłem o co im chodzi z odmową. Odmowa była w wyniku awarii i dotyczyła nie wypłaty a transakcji przelewowej pomiędzy mną a przelewającym, korzystającym z usługi 'przelew'.
Koob dzięki za pomoc, rep+

Temat można zamknąć.

Status
Not open for further replies.
Back