• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Dyskusja na Temat Reklamy smsów.

Jensej

Member
Reaction score
8
To tak. Chciałem Was zapytać o reklamę sms, może ktoś zdradzi jakim sposobem rozsyła masowo smsy, jednak ważna rzeczy aby było jak najtaniej.

Ja niegdys korzystałem z nokia pc suite i promocji play. Jednak strasznie wolno szło. i nie była aż tak tanie. (no jak dla mnie)

Pozdrawiam.

Bardzo nieprecyzyjne pytanie. Zależy do kogo i co wyślesz i czy potrafisz ich odróżnić od normalnych graczy, jeśli nie, to i tak nie poznasz efektu (chyba, że w ogóle nie masz graczy).

Numery do wysyłania SMS-ów które były wcześniej na otlandzie to w większości jakieś Zenki zboczeńce z sex czatów.Gracze nie chcą tracić kasy więc siedzą na tych czatach. Gdyby te wszystkie nr były gracze to by było bardzo dobrze bo gdyby wbiła chodź polowa tych ludzi co dostali SMS-a i wysłała chodź jednego SMS-a to by się to zwróciło bardzo szybko i nawet byś nie odczuł straty kasy na te SMS-y. Takie jest moje zdanie.

anyway ktos sie moze wkurwic, ze dostaje reklame jakichs smiesznych otsow ( bez wyrazania zgody ) i bedziecie mieli problem.

Nie koniecznie, czytałem troche o tym, wystarczy dobrze tylko napisać treść sms

polecam sms-c 6groszy za smsa jak na bardzo szybki sposób masowej wysyłki to dobry wynik.

szkoda tlyko ze zmojej ostatniej wysylki 4000smsow niedoreczono: 315, a oczekuje 237 czyli ponad 500smsow nie doszło.

a jesli nie wiecie jak wyciac numery z dotpaya polecam CSVed a potem wyjebac powtarzajace sie.
a i lipa ze wiekszosc numerow to jakis zboczencow z chata nie wiedzacych co to tibia

Back