• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Dziurawy Homepay?

Status
Not open for further replies.

Bartastkd

Banned User
Reaction score
8
Witam,

Niewiem jak, ale u mnie na otsie przez homepaya skrypt(gesior) nabijaja pkty, uzywam paypala, daopaya. Wiecie może coś na ten temat, ktoś miał podobny problem?

A skąd wiesz, że to homepay? Może doapay, sprawdź czy masz 1 count na doapayu.

Miałem podobny problem , byłem w dotpay przeszedłem na homepay i po 2 dniach gościu na klonował sobie pkt i robił free items . Gościa zbanowałem na ip usunąłem deopay i zostało same homepay oraz usunąłem wszystkie dodatkowe skrypty z strony .Teraz na razie nie miałem problemu , osoba która na klonowała ma zbanowane ip na zawsze . Troszkę obawiam się bo nie wiem co było przyczyną , wszystko wskazuje na dziurawy skrypt homepay ponieważ taka niemiła sytuacja zdarzyła się gdy przeszedłem na homepay wcześniej takich problemów nie miałem.

Naprawione, dzięki sprite, dawno nie ustawiałem daopaya i zapomniałem o tym rep++.

//Można zamknąć.

Status
Not open for further replies.
Back