• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

[Elder Druids] Brylant & Gulietta & Otsoon Life Thread

Chuj że gram 1h dziennie bo są wakacje a nuskei no life napierdalam 24/7 w wakacje w tibie i hejtuje na forum, ale coś pierdolisz gościu, wyjdź na dwór. Wyrosłeś z pod ziemi kurwa wtf mastah jak chuj z Ciebie. Nie pisz bo i tak nie odczytam, elo

roojaro? jakis typek co poty donosil calarowi na wz3? nie znam.

Brylant chuj ze ja trolluje, nie hejtuje ;) ale widzisz chyba coś w tym jest że Twoje pvp to sio na mb i avalanche spam w jogurty na inq no ale tak to jest jak member wlampe since 2013 _/

No ta, chuj że grałem w kmb, decauth, devation, nie mam mb i nie bije jogurtów w grze tibia ale ok

jogurty-juggernauty kolego :D

bez przydupasow nuskeia sie nie obejdzie. Nuskei najebany baboniera od babki ktora dostal na urodziny bo swietowac musial swoje sweet 16. Pojawi sie odcinek na MTV? Trolowac to mozesz swoich kumpli na vt przepraszam PRZYDUPASÓW bo jak to inaczej nazwac, nie? Idz pograj w kalambury lub szachy na kurniku to moze cos ilorazu inteligencji zlapiesz i moze bd lepiej walil te sdki w tibii. I siema i chuj mnie obchodzi co powiedzial jakis pedal ;]

Nie ma mnie na shadowie ale dyskutujecie kurwa

ligbb.jpg

roojaro? jakis typek co poty donosil calarowi na wz3? nie znam.

Brylant chuj ze ja trolluje, nie hejtuje ;) ale widzisz chyba coś w tym jest że Twoje pvp to sio na mb i avalanche spam w jogurty na inq no ale tak to jest jak member wlampe since 2013 _/

Jak ja, Ty kurwo bezpłodna, nawet nie znam Calara. Jak taki głąb jak Ty mógłby mnie w ogóle znać? Please *****.

Back