• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Era - rl maps

Zer O

Banned User
Reaction score
5
No to teraz sie dopiero zacznie Era Rl Mapek =)

Nie wiem co dokladnie wprowadzili ale jedno jest pewne Gowno gowno gowno >.<
Od teraz wszystkie czary obszarowe (gran vis lux / ue / exori / exevo mas san) maja exauset ponad 4 sec ...
Cos jak w lineage
ze gdy uzyjesz exevo vis hur musisz czekac 5 sec zanim znow go uzyjesz (mane bierze normalnie)
i tak samo kazdy czar ... ;p

Tomurka wbil 500 i happy =d

zauwaz ze dochodzi masa nowych czarów, moze nie bedzie sie tak szybko expić ale wedlug mnie lepiej
masz np 3 rozne typy exori vis
-exori vis
-exori gran vis
-exori mas vis
-exori amp vis

oczywiscie kazdy z odpowiedniem cdkiem - wedlug mnie ciekawiej a nie monotonne napierdalanie uekow

zreszta sami zobaczcie nowe czary jest ich masa

http://tibia.wikia.com/wiki/Next_Update

no era rl mapek sie zacznie a ten update do bedzie syf zal i nic wiecej duzo ludzi odejdzie takie jest moje zdanie

gdyby kazde wasze zdanie było prawdą ( ze znowu wszyscy odejda ) to juz by dawno nikogo w tej grze nie było co update to jest kurwa placz i zgrzyt zebow

właśnie na test serva wbiłem... kurwa, masakra ;/. dodam jakies info jak posiedze troche.

#
Mam już 2 mounty: beara i boara. Trochę chujnia. Edit klienta też taki do dupy. Pierdolę, wracam expić na zezenie...

Last edited:
A mi się wydaje, że teraz będą miały wzięcie fun servy. Nie będzie trzeba się starać, żeby wierzchowca zdobyć ^^ Czekamy na skrypty!

nie wiem czy będzie era rl mapek, ale wiem że jest duża zmiana w Tibi, na prawdę duża - jaki będzie tego skutek? albo odejdzie w chuj osób, albo tydzień po update wszyscy się do tego przyzwyczają.

Grałem na TEST SERVie i powiem szczerze że oceniam ten update nawet.. pozytywnie. Nie będzie przynajmniej nubów którzy kupują gp na allegro, i lecą ze spamem UE na moby (mniejsze pg).

btw,
kupiłem czar "utori vis" bodajże, ma to być jakieś ulepszone exori vis, i nie zgadniecie za ile uderzyłem frosta 50 msem. 0, wtf?:p

Ja tez zaraz wbijam na test server, niedawno pszyszedl PACC.

Niedlugo napisze jak bylo ;p

btw,
kupiłem czar "utori vis" bodajże, ma to być jakieś ulepszone exori vis, i nie zgadniecie za ile uderzyłem frosta 50 msem. 0, wtf?:p

Utori Vis/Utori Flam to zarazenie potwora ogniem/energia na poczatku walisz niby 0, a pozniej co jakis czas zabiera od 15 do 1 jakos tak - dobre do trzymania PZ komus. Ulepszone strikei to Exori Gran Vis/Flam/Mort/Frigo/Tera z tego co wiem.

zjebali tibie juz dawno, a teraz chca ja doknczyc i zeby upadla totalnie :(

Pierdolenie 3po3 po update każdy się przyzwyczai z tych co grają na real być może jakaś część nobków skończy tam karierę i przyjdzie na otsy.

Back