• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Era - rl maps

Pomyslcie ile teraz potrzeba hotkeyow zeby pomiescic te wszystkie vis flam ... =|
Masakra...

Teraz znow sie zaczna updaty jak kiedys ;>
ten update dla Ek/Rp
Nastepny bedzie dla ms/ed
i tak wkulko ...

Jak dlamnie powinni wrucic tibie do 8.6
Gdy dodali mozliwosc lanczenia run / potow
Tyle zeby za 1 gracza max 2 osoby dostaly fraga

W sumie tak źle nie będzie. Każdy będzie musiał ogarnąć rotację dla siebie - przykładowo dla druida na demonach może być taka:

Exevo Gran Frigo Hur [8sek cd.]
Exori Frigo [2sek. cd]
Exori Gran Frigo [4sek cd.]
Exori Frigo [2sek. cd]
Exori Frigo [2sek. cd]

Exori Frigo [2sek. cd]
Exori Frigo [2sek. cd]
Exori Frigo [2sek. cd]

Exori Frigo [2sek. cd]
Exori Frigo [2sek. cd]
Exori Frigo [2sek. cd]

itd.

No ale mnie teraz wkurza to ze takie noby kupuja na allegro ccki i ida nakurwiac z uekow i robią se w kazdym miejscu na 100 lvlu po 700k/h teraz tak za chuja nie bedzie xd

Ci z cipsoftu chyba głupieją z updatu na update no bez jaj. Na siłe pozbawiają się graczy ja tego nie rozumiem, jak można tracić czas na tak chujowe updaty... Oni niby myślą że przez coś takiego bd mieli więcej graczy to chyba jakiś żart. Komu by się chciało czekać minute na ue

@up co do ue to moze i dobrze....
Bo lepiej wprowadzic exauset na ue niz czekac az beda biegac 1k lvle =]
ale z exori frigo etc przesadzili =/

a ja tam i tak bym wolal stara tibie yy 8.42:wub: nic dodac nic ujac najlepsze czasy a nie teraz modza tak ze sie odechciewa i oczywiscie all na pacc pacc i tylko kasa teraz :(

Jak już wspomniałem 1) Nie będzie jebanych pg stylu UE UEUEUEUEuee, i dobrym motywem jest to - że np. ED i MS będą bardziej 'wyróżnieni', taki MS już raczej nie będzie expić non stop na Dragach, bo nie będzie exori frigo dla niego, a ED - jak najbardziej.

Back