• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

=Evo 8.60 - Help3r EDIT= szukam teamu

TryxxMap

New Member
Reaction score
0
Witam !

Jestem Mapperem ( tryXXer ) , aktualnie odnawiam projekt ( Mega Evo by Help3R ) -update 2026..
Silnik TFS 0.4.5 ... , AccMaker jest pod Server ... , projekt 4Fun & Fast RPG ..,

! SZUKAM - Kogoś od skryptów , modów LUA , Eventów LUA , Funkcje ITP... (SKRYPTER 8.60+)
-Hosting do testów jakiś maly dedyk ( w planach ) ..., (HOSTER - do ustalenia)

Nadal poszukuję LUDZI do Projektu..

+Mam VPS'a 4v Core , 8v Ram , ---
server odpalony (sprawdzam stabilność)..

POMOCNICY DO TESTÓW SERVERA !!
-Szuakam chetnych do testowania mapy i profesii.
-Za szczegulna pomoc miejsce w gronie ADMINÓW.

IP : 57.129.4.124
ACCmanager : 1 / 1

Nadal Poszukuje wspólników , server stoi na VPS można testować :

IP : 57.129.4.124
ACCmanager : 1 / 1

I w czym strona miałaby pomoc w testowym serwerze? Już nie mówiąc, że to dodatkowa praca.
Sam bym w ogóle nie użył webowego acc na developie
w Tym że jak będzie chciał wystartować to lepiej od razu zabezpieczać sobie stronę internetową i dodawać do niej informacje o eventach itd.
Wszystko powoli by sobie już na gotowo budował

w Tym że jak będzie chciał wystartować to lepiej od razu zabezpieczać sobie stronę internetową i dodawać do niej informacje o eventach itd.
Jeśli zrobi tylko landing page to nie Bardzo jest co zabezpieczać. Osobiście uważam, że wszystko czego gracz potrzebuje powinno się znajdować w kliencie gry, ewentualnie wiki. No ale to je tibia panie, tego nie ogarniesz

nie podcinając koledze skrzydeł - on nie wystartuje.
jeśli to są testy to accmanager jest wystarczający, nie widze zadnego sensu stawiania strony w takim przypadku

Jeśli zrobi tylko landing page to nie Bardzo jest co zabezpieczać. Osobiście uważam, że wszystko czego gracz potrzebuje powinno się znajdować w kliencie gry, ewentualnie wiki. No ale to je tibia panie, tego nie ogarniesz
Z tego co widzę to pracuje nad 8.60 w którym będzie miał pewnie SMS SHOP który bez zabezpieczeń rozwali mu ekonomie, serio muszę to komuś wyjaśniać? przez stronę można też pingować itd.

nie podcinając koledze skrzydeł - on nie wystartuje.
jeśli to są testy to accmanager jest wystarczający, nie widze zadnego sensu stawiania strony w takim przypadku
Nie podcinam tylko zapytałem czy nie lepiej zrobić strone, znam dużo osób które jak widzą że nie ma nawet czegoś tak podstawowego jak strona internetowa to nie wejdą bo uważają to za mało profesjonalne i myślą że nie ma co tracić na takie serwery czasu.

Bardziej to ty podcinasz mu skrzydła twierdząc że "on nie wystartuje".

Zrobiła się gówno burza o coś co w tych czasach jest elementem podstawowym.

ziomuś, ja nic nie pisałem o tobie.
trzymajac sie tematu - moim zdaniem stawianie strony na czas testów serwera jest niepotrzebnym przedsięwzięciem, kto będzie chciał to wejdzie tak czy siak

ale teraz pora i na ciebie, jesli uwazasz ze strona jest elementem podstawowym w przypadku gdy gosciu odpala zdechlaka w ramach testow to trzymaj sie swojej racji i nie zapomnij ustawić zajebistego layouta

ziomuś, ja nic nie pisałem o tobie.
trzymajac sie tematu - moim zdaniem stawianie strony na czas testów serwera jest niepotrzebnym przedsięwzięciem, kto będzie chciał to wejdzie tak czy siak

ale teraz pora i na ciebie, jesli uwazasz ze strona jest elementem podstawowym w przypadku gdy gosciu odpala zdechlaka w ramach testow to trzymaj sie swojej racji i nie zapomnij ustawić zajebistego layouta

Lepiej zrobić zajebisty layout, stronę i pomału wszystko testować niż później na start postawić gównianą stronę dziurawą jak sitko "Ziomuś".
I ciekawy jestem czy twój serwer to TEST czy już OFICJALNY START.

Last edited:
Z tego co widzę to pracuje nad 8.60 w którym będzie miał pewnie SMS SHOP który bez zabezpieczeń rozwali mu ekonomie, serio muszę to komuś wyjaśniać? przez stronę można też pingować itd.
I w jaki sposób Acc maker zabezpiecza Ci cokolwiek tutaj? Możesz mieć tak samo bezpieczny przepływ danych w kliencie jak w acc

I w jaki sposób Acc maker zabezpiecza Ci cokolwiek tutaj? Możesz mieć tak samo bezpieczny przepływ danych w kliencie jak w acc
Chodzi mi już o normalną edycje, by mógł już testować stronę jak i serwer, dodawać do niej informacje o eventach i poradniki.
Każdy ma swoje zdanie, moje jest takie że powinno się wszystko testować nie tylko serwer.

Back