• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Evo czy Vanilla Map

mam kilka dedykow, ssy pokaze jak sciagne, gralem u niego na hamachi to wiem ze syta

templee.jpg

brzydkie temple nie? wiem ale nooby takie lubią ;/

nieeee, wez sie odpierdol od tego up... kk?? to nie jest taka mapa, to co up to jakas glupia mapa

Nie pograłbym na twoim oteesie. Dlaczego? Bo nie chce mieć wyrzutów sumienia... proste :ninja:

skad bedziesz wiedzial ze to moj ots... zrobie new uzytkownika, napisze kilka postow, zagrasz i bedziesz mowil ja pierdole ale wyjebany ots..

nieeee, wez sie odpierdol od tego up... kk?? to nie jest taka mapa, to co up to jakas glupia mapa
Wchodzę sobie na Vixeria OTS, patrze a tam mój skrypt z podpisem Author of script: Monte i link do twojego profilu! Masz zmienić na Asta albo Aleh a jak nie to zobaczysz...;]

ja mam pomysł na ots'a jesli masz wolnego dedyka to napisz na gg 11996610 kasa z sms shopu 50/50

chyba nie chcesz się przekonać co potrafią użytkownicy pokroju Aleha

Zaraz pewnie zmienisz nazwę acc by gesior na strona zrobiona przez monte w 100%

Nie dość że masz za darmo to jeszcze kradniesz

Monte321
Bądź taki dobry i podczas włączania się twojego komputera włącz wiersz poleceń a następnie wpisz
format :c

Dzięki temu otland będzie lepszy.

wcale nie bedzie lepszy, bedzie gorszy, przeciez dzieki mnie macie sie z czego posmiac...

Vixeria OTS
zapomniałeś usunąć
Coded by Nahruto and Xampy | Fixed & Edited by Xampy

Najprawdopodobniej za niedługi czas ktoś z otlandu nie wytrzyma i będziesz miał DDOSA ale to nie moja sprawa.

Back