• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

FIX !buyhouse

Status
Not open for further replies.

zm1q

New Member
Reaction score
0
Witam, słyszałem że można crashować otsa komendą !buyhouse i trzeba ją zrobić lua lecz nigdzie nie mogę znaleźć fixa. Macie może link do nie go?

tak, jak zwykle... wszystkie posty z tematu usunięte.

Nie, komendą buyhouse nie można crashować otsa, zaneria hoster wkręca wszystkich na tym forum.

na moim ots nie mam żadnego fixa na tą komendę, a serwer stoi bez crasha.

*co innego !leavehouse, na to fix jest na premium board o ile się nie myle

Last edited by a moderator:
O.o to w takim razie sorry, sam nie jestem premium userem, tylko mi się obiło o uszy, że jest tam gdzieś fix na to.

kupujesz domek
robisz mase itemów..
opuszczasz domek
xD
bawcie się ....
(tfs sie wydupca bo itemy z domku lecą do depo| chodzi o save serwera lub postaci przy logout)

kupujesz domek
robisz mase itemów..
opuszczasz domek
xD
bawcie się ....
(tfs sie wydupca bo itemy z domku lecą do depo| chodzi o save serwera lub postaci przy logout)

Mój uptime kiedyś wynosił 500h przy 300 graczach i w końcu zrestartowałem serwer. Teraz chce żeby było podobnie więc wole sie zapytać osób które są w temacie i być zabezpieczonym bo bezpieczeństwo przede wszystkim.

Dlatego właśnie nie należą ci się fixy, a to bum to chyba będzie jak ci silnik parę razy crashnie linux masterze ^^ Nikt tutaj nie będzie tolerował takiego buractwa więc spuść troszkę z tonu i sam rusz głową...

Btw. uprzedzając pytanie o wiek, to mam 17, a moja wypowiedź nic nie wnosi do tematu przez to ze nie robię za caritas i nie podam ci na tacy gotowca :)

@edit2

Mam też prośbę do wszystkich userów na PB o nie pomaganie temu Panu za free, skoro ma tak dobry ots to chyba nie boi się zainwestować w swoje bezpieczeństwo, no nie? W końcu poprzednio pisał ,że wcale nie należy do tych adminów "3 dniowych otsów" :P

Last edited by a moderator:
Dlatego właśnie nie należą ci się fixy, a to bum to chyba będzie jak ci silnik parę razy crashnie linux masterze ^^ Nikt tutaj nie będzie tolerował takiego buractwa więc spuść troszkę z tonu i sam rusz głową...

Btw. uprzedzając pytanie o wiek, to mam 17, a moja wypowiedź nic nie wnosi do tematu przez to ze nie robię za caritas i nie podam ci na tacy gotowca :)

@edit2

Mam też prośbę do wszystkich userów na PB o nie pomaganie temu Panu za free, skoro ma tak dobry ots to chyba nie boi się zainwestować w swoje bezpieczeństwo, no nie?

Precz z komercją! Nie jestem Linux masterem ani zajebistym administratorem (to co chce to zrobie), moje umiejętności nie wybiegaja za daleko. Co do tego że mam dobrą mape to nie znaczy że mam kase w tym momęcie nawet nie stać mnie na dobrego dedyka żeby ten ots odpalił z wiekszą ilością graczy bez laga, więc będę musiał go przenocować u kogoś. A teraz powiedź mi że jestem z tych bez kasy!

Temat do zamknięcia

Status
Not open for further replies.
Back