Lukanio
### Own3D ###
- Reaction score
- 6
Witam,
mam problem na jednym z OTSow . Wiec gracz sie "killuja" ale nie ida za to fragi moj config.lua ( tzn czesc odp za fragi - tak mysle )
i czesc dalsza
I nie rozumiem dlaczego fragi sie nie naliczaja! Mam problem jedynie z ta DATA ( zeby nie bylo ze cos w silniku ) na innych dziala normlanie.
A wiec prosil bym was o jakies informacje odnosnie fragow bo w data jest o nich tylko w creaturescript- dodalem to z podstawowego TFS ale i tak dupa , ale to raczej chodzi w jakim sposob to ma byc naliczane... Ma ktos jakies inne pomysle/propozycje?
@Przepraszam za pisowanie ale jestem lekko "zmeczony".
mam problem na jednym z OTSow . Wiec gracz sie "killuja" ale nie ida za to fragi moj config.lua ( tzn czesc odp za fragi - tak mysle )
PHP:
-- Unjustified kills
useFragHandler = true
redSkullLength = 2 * 24 * 60 * 60
blackSkullLength = 4 * 24 * 60 * 60
dailyFragsToRedSkull = 10
weeklyFragsToRedSkull = 50
monthlyFragsToRedSkull = 100
dailyFragsToBlackSkull = 15
weeklyFragsToBlackSkull = 80
monthlyFragsToBlackSkull = 120
dailyFragsToBanishment = 20
weeklyFragsToBanishment = 100
monthlyFragsToBanishment = 150
blackSkulledDeathHealth = 69
blackSkulledDeathMana = 69
useBlackSkull = true
advancedFragList = true
PHP:
-- Battle
worldType = "open"
protectionLevel = 100
pvpTileIgnoreLevelAndVocationProtection = true
I nie rozumiem dlaczego fragi sie nie naliczaja! Mam problem jedynie z ta DATA ( zeby nie bylo ze cos w silniku ) na innych dziala normlanie.
A wiec prosil bym was o jakies informacje odnosnie fragow bo w data jest o nich tylko w creaturescript- dodalem to z podstawowego TFS ale i tak dupa , ale to raczej chodzi w jakim sposob to ma byc naliczane... Ma ktos jakies inne pomysle/propozycje?
@Przepraszam za pisowanie ale jestem lekko "zmeczony".