• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Gdzie jest elf?

Status
Not open for further replies.

Skeyba

Banned User
Reaction score
0
Co sie dzieje z Elfem?
od 2 tyg nie odpisuje na wiadomosci, nie odbiera telefonów.

Wziął kasę i zniknął...

guilda kupilem wczesniej i wywiązał eis z umowy.
miał dokonać optymalizacji bazy danych...

Apel do Elfa: oddaj kase albo pomóż w protect serwa to tyle...

P.S. nie polecam innym zakupów u Elfa. Jak widać mocno ryzykujecie. a wchodząc na jego profil widze że jest tlyko sie nie odzywa

Każdy ma swoje sprawy i może elf potrzebuje po prostu trochę czasu? War system kupiłem nie cały tydzień temu i dostałem system za potwierdzeniem przelewu. Transakcja bez żadnych problemów. Może z tobą jest coś nie tak Skeyba?

Każdy ma swoje sprawy i może elf potrzebuje po prostu trochę czasu? War system kupiłem nie cały tydzień temu i dostałem system za potwierdzeniem przelewu. Transakcja bez żadnych problemów. Może z tobą jest coś nie tak Skeyba?

chyba z Tobą jest coś nie tak nie ubliżając Ci.
war system tez od niego kupilem i bylo ok tlyko teraz jakies ceregiele odpierdala.ponad 2tyg czekam na odzew

Ja tam żadnych problemów z Nim nigdy nie miałem jeżeli chodzi o kasę. :o

chyba z Tobą jest coś nie tak nie ubliżając Ci.
war system tez od niego kupilem i bylo ok tlyko teraz jakies ceregiele odpierdala.ponad 2tyg czekam na odzew

Odpierdalasz chyba Ty, synuś, a że dzwonisz do mnie, gdy jestem w kościele to Twoja picza.
Nie dość, że zapłaciłeś tylko połowę, to jeszcze czekasz 10 dzień, a to nie ponad 2 tygodnie.
Czekam na resztę kwoty, inaczej zaraz Ci odsyłam to co przesłałeś. Wieczorem jestem do dyspozycji, pozdrawiam.

Status
Not open for further replies.
Back