• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

gesior acc maker(sms shop problem)

Status
Not open for further replies.

Aresmax

New Member
Reaction score
0
Witam jestem nowym uzytkownikem na tym forum i mam maly problem z sms shopem na moim ots gdy przykladowo ktos zamowi sms(warty 100pkt) otrzymujac sms zwrotny od dotpay z kodem wpisuje swoj kod i nick po nacisnieciu accept do konta dodaje 100pkt(wszystko dziala sprawnie lecz u gory strony wyswietla sie nastepujacy blad:

Warning: fopen(trans/dotpay.log) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/buypoints.php on line 35

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/buypoints.php on line 37

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/buypoints.php on line
38

a i mam server linux debian: Apache/2.2.9 (Debian) PHP/5.2.6-1+lenny2 with Suhosin-Patch Server

Ok rzeczewiscie sa w config mam tu 2 pliki dotpay.log a napiszesz mi jeszcze gdzie zmienic ta sciezke:huh:?

buypoints.php w 2 miejscach.

hmm wiem ze noobie no ale nie mam pojecia w ktorych linijkach mozesz podac mi te linijki ,a i nie wiem czy to zle ale buy.points nie swieci sie na zielono tak jak inne pliki

aff szukam tego i nie moge znalezsc moze pomorzesz mi? bede wdzieczny

save_trans('trans/daopay.log', $account$ <--- czy to ejst ta linijka? i jaka sciezke mam wpisac zeby bylo dobrze?

Last edited:
juz naprawilem to ale teraz mam problem gdyz nie moge dodac obrazka do itemu,wszystko robie dobrze id itemu w bazie danych mam takie samo jak w items image lecz w items image nie swieca sie na zielona tak jakby nie byly uruchomione czy to dobrze?

juz naprawilem to ale teraz mam problem gdyz nie moge dodac obrazka do itemu,wszystko robie dobrze id itemu w bazie danych mam takie samo jak w items image lecz w items image nie swieca sie na zielona tak jakby nie byly uruchomione czy to dobrze?

o ja pier... boże widzisz i nie grzmisz.

1.You can add only pictures to items/containers, not PACC
2.Put in this directory image with name:
<ID of offer in database>.jpg
It will be loaded by script.

Zrobilem wedlug tego ale chyba skrypt nie laduje tego obrazka ;/

Status
Not open for further replies.
Back