• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

GESIOR FORUM problem :x

Erazma

Banned User
Reaction score
4
Witam wie ktoś coś na ten temat? Dokładnie chodzi mi o forum.php w gęsior acc...
Dlaczego po napisaniu długiego wyrazu np spamu litery
"ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss"
ramka strony rozpiernicza się poziomo?
Tak powinno wyglądać dobrze
2d7es5g.jpg

a tak wygląda źle
5ybec.jpg

Każda wskazówka jest przydatna...

... teraz już chyba widać o co mi chodzi.

Attachments

Last edited:
Dobrze by było wiedzieć.

Przed zeedytowaniem posta napisał "jak to naprawić", nie podał powodu, co jest nie tak itp. więc skąd miałbym sie domyśleć jak nawet wyglądało normalnie.

A żeby nie było że spamuje jak wszyscy w tym temacie (poza Diathem) to macie w wersji :

To daj se tam <p> i style="word-break:break-all;" .

Ewentualnie odsyłam:

http://www.w3schools.com/cssref/css3_pr_word-break.asp

Więc nie koniecznie php :)

Potar wielkie dzieki o to mi właśnie chodziło super! :)

Last edited:
Potar wielkie dzieki o to mi właśnie chodziło super! :)

CSS3 word-wrap property

php - server-side
css - client-side

wiec jesli uzyjesz php to obciazasz serwer, jesli css to obciazasz potencjalnego odwiedzajacego strone, a skutek jest praktycznie ten sam, tylko css moze lepiej dzielic wyrazy bo wie ile dany element ma szerokosci

CSS3 word-wrap property

php - server-side
css - client-side

wiec jesli uzyjesz php to obciazasz serwer, jesli css to obciazasz potencjalnego odwiedzajacego strone, a skutek jest praktycznie ten sam, tylko css moze lepiej dzielic wyrazy bo wie ile dany element ma szerokosci

Juz nie przesadzaj, ze pare calli do wordwrapa to wielkie obciezenie dla serwera lol.

ja tam różnicy nie widze działa jak ma działać i chyba o to chodzi :P

Back