• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

GesiorACC - MultiWorld

Status
Not open for further replies.
Nawet go nie znam, tak btw. Widocznie elf kreci sie na tyle dlugo w spolecznosci otserv ze mnie rozpoznaje czego z twojej strony nawet bym nie chcial ;)

Co do multiworld, calosc powinna sie opierac na najprostszym i imho najlepszym rozwiazaniu - pole server w tabeli players, zwykly prosty loginserver i gameservery ktore rozpoznaja pole ID i odrzucaja gdy ktos proboje wejsc na postac z innego swiata. A sam skrypt php przy tworzeniu konta ustawia pole server_id na to przeslane z formularza. Nic w tym skomplikowanego nie ma :)

C++ 4 linie :)
PHP z 2 linie / HTML z 2 linie

i macie rozwiazanie dokladnie takie jakiego ja uzywam na eloth ;)

Nie wiem, czy dobrze Cię zrozumiałem, ale wydaje mi się, że nie słyszałeś o TFLS :p Jedynym problemem jest AAC, o ile można to nazwać problemem.

Nie wiem, czy dobrze Cię zrozumiałem, ale wydaje mi się, że nie słyszałeś o TFLS :p Jedynym problemem jest AAC, o ile można to nazwać problemem.

a ty nie weim czy slyszlaes ze loosik tu nie mowi o tfs tylko o otserv ktorego on sam uzywa ... i tam kazda funkcje jaka chcesz musisz sam se zrobic ^^
btw loosik czemu tak dlugo trwa u ciebie update na 8.4 ? nie mozesz poprostu zrobic svn update do latest avesty? jebnie ci to skrypty itp ktore sam zrobiles czy jak ?

jak tak juz sie chwalisz to moze by go udostepnil co??
bo co? jest mój, zrobiłem go dla siebie i nie mam żadnego obowiązku go udostępniać takim darmozjadom jak Ty, co potwierdziłeś kilka postów niżej
to ja to widzialem to sie nie martw ale tak szczystej ciekawosc zadaje to pytanie o tym elfa acc.
dalej w krainie marzeń
ja zapier... i spolszczylem w 95% acc

@edit: Zrobie wlasna polska wersje urozmaicona
i udostepnie
i kogo to obchodzi, lol
Nawet go nie znam, tak btw. Widocznie elf kreci sie na tyle dlugo w spolecznosci otserv ze mnie rozpoznaje czego z twojej strony nawet bym nie chcial ;)
Kto by nie słyszał o LooSiku- chyba dzieci pokroju rzekomego loleslava :thumbup:
Już wiem może szuka chłopka i dlatego mnie zbanowal aby zaszpanować
I w tym momencie pozbawiłeś się unbana, którego dalem Ci po południu. Teraz konto jest zbanowane na stałe. Zajmij się lepiej swoją siecią osiedlową nim wpadnę do Krakowa ;) Ach, i aby uniknąc Twoich bulwersów oraz kolejnego bana, to uprzedzę Twoją wulgarną odpowiedź: bywam w Krakowie co miesiąc.
a ty nie weim czy slyszlaes ze loosik tu nie mowi o tfs tylko o otserv ktorego on sam uzywa ... i tam kazda funkcje jaka chcesz musisz sam se zrobic ^^
btw loosik czemu tak dlugo trwa u ciebie update na 8.4 ? nie mozesz poprostu zrobic svn update do latest avesty? jebnie ci to skrypty itp ktore sam zrobiles czy jak ?
Mógłbyś trochę pilnować swój język, bo to, co pozytywnego zarabiasz w innych działach to tu u mnie tracisz >.<

Status
Not open for further replies.
Back