• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Guild war nowa idea?

jeśli czegoś takiego nie wiesz to naprawdę, to nie wypali na dłuższą metę xD

zrób coś takiego przy zakładaniu postaci, że:

obok wyboru profesji dajesz wybór np.

ziomale
dresy
urzedasy

i gdy zaznaczamy jedno z pol to dodaje nas do jednej z tych gildii

on chyba wlasnie nie umie tego w kod obrac zgadza sie?

ja bym mogl napisac ten scrypt ale kazdy kto by chcial z niego korzystac musial by miec przy wyborze guildi Copyright i nazwa mojej domeny o ; ) .

Blizny wszystko bedzie czyli teraz jest komputer stacjonarny?

o kurwa jacy ludzie

za 2 zapytania do bazy danych chcą free rek;lame i pro promocje

wgl jakie to głupie się wydaje, potem ludzie się będą z ciebie śmiali, że CHWALISZ SIĘ DWOMA ZAPYTANIAMI DO BAZY DANYCH own3ed

blizny popatrz sobie jak masz w kodzie jak normalnie się dołącza do gildii, dodaj opcje wyboru dla id 1,2,3 z tabelki guilds ( bo masz trzy gildie), pobierz ich nazwe itd.

A moim zdaniem pomysł zajebisty jak by był przemyślany i napisany w ogarnięty sposób.
Przy tworzeniu postaci masz wybór nap: utworzenie nowej gildi, dołączenie do istniejącej(bez zgody lidera, jedynie lider może dać leave jeżeli gracz osiągnie XXX level i okaże się noobem), i ostatnia opcja nie przystąpienie do żądnej z gildi.

Moim zdaniem system działający w podobny sposób mógł by przyjąć się na evo, real itp itd i sre.

A gdy lider będzie noobem? co wtedy? najlepiej pozostawić takie gildie bez lidera i takich możliwości albo dać takie prawa osobie która gra od 5 miesięcy na serwerze (+-)

a po co leader? normalnie to zrobic jak w tego typu rozgrywkach tj
team 1 moze bic neutral i team 2 ale nie moze bic team 1
team 2 moze byc neutral i team 1 ale nie moze bic team 2
neutral moze bic team 1 i team 2 oraz neutral

Po huj w ogóle to w gildie oprawiać, wystarczy poczytać jak działa war mode elfa :O

Na zasadzie, że jezeli gracz ma w swojej tabeli dany warunek 0 lub 1 , jak 0 to ma np. white skulla, a 1 to red skull.

Przy rejestracji wybierasz, white sulle czy red skulle, a war mode to dodatkowo żeby się walić nawet między sobą.

Last edited:
Apropo war systemu to dodal bym jeszcze statystyki kto kogo wiecej razy zabil ( team1 czy team2 ) i inne duperelskie staty
a co do
wgl jakie to głupie się wydaje, potem ludzie się będą z ciebie śmiali, że CHWALISZ SIĘ DWOMA ZAPYTANIAMI DO BAZY DANYCH own3ed
Nawet nie wiem czy takie backlinki nie wplynely by po tych nowych algorytmach google korzystnie na moja strone ( przez takie ots stronki ktore jedna do drugiej podobna pewnie bym filtra zlapal ha )
chociaz patrzac na przyklad XtremeTop100.com - Gaming top 100 list ktory takim systemem wymiany linkow ze smieciowymi stronkami dokopal sie 80k wejsc dziennie moze i warto zaryzykowac( z tym ze tibii tam nie uswiadczysz).

Po huj w ogóle to w gildie oprawiać, wystarczy poczytać jak działa war mode elfa :O

mowisz ze nie warto drugi razy kola odkrywac? ; ) niestety nie jest to nowy projekt i trzeba pisac to pod otsiarzy.
Chociaz chwytliwa nazwa byla by wlasnie:
Elf war system 2 ; D
albo
New elf war system

Dzieci neo beda posikane

wlanie nie kminiejak zrobi wybieranie gildi w character create :(

- - - Updated - - -

Przerabiałem coś ale tylko w guilds.php i mi sie zjebalo tak ze kazdy kto postac zrobi odrazujest w gildi

Back