• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Guild Wars by Elf

Status
Not open for further replies.

marcinek99097

Banned User
Reaction score
4
Potrzebuje kogoś kto ma pojęcie o tym guild wars ponieważ mam błąd z war.lua , tylko pw.
Nie bede tu rozpowszechniał .

@wszystko przetestowałem i jest problem z war.lua chyba xD
jak wszystko pieknie dziala tylko nie da sie zabić zostaje 0 hp i nadal mozna śmigać .

ionjhg.jpg

5y9ag.jpg

@edit
Nie piszcie mi ,że kradziony itd. - Elf nie odpisuje mi i tyle !

Last edited:
Bez patrzenia na screeny obstawiam skrypty, czegoś pewnie brakuje, nie pamiętam gdzie, bo od 2 miesięcy nie zaglądałem do creaturescripts, ale cos zjebałeś chyba tam? Jestem za to przejedwabiście pewien że ktoś już miał ten problem, dlatego masz: Wchodzisz na własną odpowiedzialność

w lib mam tylko takie coś :
WAR_GUILD = 0
WAR_ENEMY = 1
pozatym wszystko sprawdzałem i to jest wina war.lua tylko nie wiem co tam jest źle?

@edit
kolega mi mówił ,że to niby nie działa bo to wersja dla linuxa.

Lipa, ze pokazujesz nam kod zamiast bledu na ss ;p.

@Edit:
A nie, widze blad, brakuje Ci kolumny w tabeli - zle zainstalowales skrypt.

1. Kupiłeś to od Elfa - jeśli nie odpisuje to pech.
2. Jeśli kupiłeś to od Elfa, to działa to idealnie (sam sprawdzałem, bo też kupiłem).
3. Elf twierdzi, że działa to tylko na 0.4, musisz jednak wybrać wersję 0.4 która w ogóle działa. Dodatkowo, na 0.3.6pl1 również w miarę działa :)
4. Jeśli wciąż, nie zadziała, to rzeczywiście zainstaluj jeszcze raz.

1. musisz dodac tabele to mysql
2. globalevents/scripts/start lub init.lua dodać db.executeQuery.....
3. lib/101-war.lua
4. talkactions
5. i na stronę wars.php

i wszytsko powinno smigać, chyba nic nie zapomniałem

Temat do zamknięcia !
Jeśli ktoś by się spotkał z podobnym problemem to w creaturescripts w onKill zamiast sqlite zmieniłem na mysql i wszystko śmiga !
Dziękuje za pomoc wszystkim !

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back