• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

hajs

lanceq1337

Banned User
Reaction score
3
no elo, da się jeszcze zarobić na otsach, niech jakiś burzliwy biznesmen otsowy się wypowie

Tak, od 7 lat utrzymuję siebie i moją rodzinę z OTS'ów i muszę przyznać, że z miesiąca na miesiąc przychody generowane przez moje OT'ki są coraz większe.

A tak serio to nie sądzę.

tfw nie wiem czy to potraktować jako trolla czy jako którąś z kolei próbę pociśnięcia beki ze skeyby i jego rodziny utrzymywanej na pensji z homepaya

Last edited:
Raczej to 2, trollowanie jest zabronione a mi jeszcze konto na otlandzie miłe.

no niech ktos udostepni te swoje zarobki z otsow za ostatnie miesiace jak nie tu to na pw, jestem ciekaw, eh

Wypaliły bardzo dobrze, a wróciłem z ciekawości, czyżby jakieś problemy z czytaniem?

Also,

PotarCMS Developer

RoHHgrU.jpg

Sorry, ale nie udostępnię Ci zarobków żeby nie robić sobie większej konkurencji

qtS6uzN.jpg

Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi? Potar chyba ma jakieś niespełnione ambicje bycia modem na PB xD

>blokada pisania na miesiąc za napisanie tematu w złym dziale

Chyba trzeba to zgłosić do tala :3

Można gdzieś przetestować PotarCMS, czy jeszcze nie został wydany? (w google 0 konktertych wyników dla frazy "PotarCMS").

Ja tam myślę że zarobek jest w tych czasach jest równy prawie zeru, zresztą trzeba mieć bujną głowę do OTSów.

Projekt, w którym biorę udział, zarabia dość sporo. Nie mam porównania do innych OTSów, bo nigdy nic nie hostowałem, ani w niczym udziału nie brałem, ale wydaje mi się, że pieniądz całkiem niezły. Jak nie będziesz dzielił się z nikim zyskami, a nawet dzieląc się, spokojnie wyżyjesz bez żadnej dodatkowej pracy.

Chyba na chlebie ze smalcem ;p pamiętaj tylko że to w każdej chwili może się skończyć 1 ddos jak nie masz ochrony czy coś źle zrobisz odwalisz maniane albo twój kolega i masz po zarobku ; o zresztą zarabianie na ots? znowu wszystko wraca do kasy.

Absolutnie nie ciągnie mnie do otsów, przywiała mnie tu czysta ciekawość, już jedna osoba się podzieliła zarobkami i można powiedzieć że nakarmiłem ciekawość :3

Back