• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Hel - male opakowanie

Mr Zool

New Member
Reaction score
2
Czy wie ktos gdzie mozna kupic male opakowanie helu ?
widzialem kiedys w czyms jak po dezodorancie, nie moge znalesc nic takiego
mile widziane linki - cos co nadaje sie na przesylke

Hmm raczej domowymi metodami się nie da ale jedź tam tylko nie do zenka od gazu tylko do jakiejś dobrej firmy i oni ci już w nabiją w spray.

a potem w wiadomościach będzie, że zamiast helu i fajnej zabawy do szpitala trafił pan X z objawami zatrucia, bo zamiast helem napełnili mu propanem

No to dlatego mówię żeby nie jechał do "zenka" tylko do normalnej firmy.

właściwie to propan by chyba mu wypalił gardło i nastąpił by zgon, ale nie jestem tego pewien

sweeti, ale takie firmy zwykle sprzedają hel hurtowo i to nie jest też tak, że możesz sobie od tak sobie kupić w chuj helu

#temat

ja bym np. wbił na jakieś forum np. klaunów czy innych tego typu, bo często oni mają dostęp do takich gadżetów, ewentualnie poszukał w sklepach z akcesoriami "party"

Od kiedy w sumie napełniają spaye helem? W sensie te butelki?

Prędzej samą butlę by dostał niz ktoś by mu miał to napełnić ;p

Butle t ona allegro nawet ma boshe u mnie jest wymiana butli taka konkretna i różne gazy mają normalnie jak pogadasz to ci nabije w co chcesz oczywiście do tego przystosowane.
Ale jak on nigdzie nie szukał nie pytał a wyjeżdża z pytaniem takim na otland to się nie dziwie.

Back