AAC Help with Gods command...

Discussion in 'Support' started by Simonalina, Mar 13, 2018.

  1. Simonalina

    Simonalina Member

    Joined:
    May 10, 2008
    Messages:
    102
    Likes Received:
    3
    Best Answers:
    1
    Im using Znoteaac. i go to "Admin Panel" Then i take my character "Set position GOD"
    Logging in to server: You see yourself. You are senior tutor.

    Im getting Account type : 6
    And Group ID: 3

    So my question is.. Why am i getting position 3 on GOD.. God is supposed to be 6... :/


    in my server Groups i got:

    Code (Text):
    1. <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    2. <groups>
    3.   <group id="1" name="player" flags="0" access="0" maxdepotitems="0" maxvipentries="0" />
    4.   <group id="2" name="tutor" flags="137455730688" access="1" maxdepotitems="0" maxvipentries="200" />
    5.   <group id="3" name="senior tutor" flags="137455730688" access="1" maxdepotitems="0" maxvipentries="200" />
    6.   <group id="4" name="gamemaster" flags="13403503257359" access="1" maxdepotitems="0" maxvipentries="0" />
    7.   <group id="5" name="community manager" flags="13403507451663" access="1" maxdepotitems="0" maxvipentries="200" />
    8.   <group id="6" name="god" flags="272730398714" access="1" maxdepotitems="0" maxvipentries="200" />
    9. </groups>
    And i in my Htdocs Config.lua i got:

    Code (Text):
    1.     $config['ingame_positions'] = array(
    2.         1 => 'Player',
    3.         2 => 'Tutor',
    4.         3 => 'Senior Tutor',
    5.         4 => 'Gamemaster',
    6.         5 => 'Community Manager',
    7.         6 => 'God',
     
  2. Lava Titan

    Lava Titan Developer

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    1,494
    Likes Received:
    65
    Best Answers:
    0
    switch group 3 with 6 xD, if you wanna do it the right way, probably it's a query

    Code (Text):
    1. <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    2. <groups>
    3.   <group id="1" name="player" flags="0" access="0" maxdepotitems="0" maxvipentries="0" />
    4.   <group id="2" name="tutor" flags="137455730688" access="1" maxdepotitems="0" maxvipentries="200" />
    5.   <group id="6" name="senior tutor" flags="137455730688" access="1" maxdepotitems="0" maxvipentries="200" />
    6.   <group id="4" name="gamemaster" flags="13403503257359" access="1" maxdepotitems="0" maxvipentries="0" />
    7.   <group id="5" name="community manager" flags="13403507451663" access="1" maxdepotitems="0" maxvipentries="200" />
    8.   <group id="3" name="god" flags="272730398714" access="1" maxdepotitems="0" maxvipentries="200" />
    9. </groups>
     
  3. Simonalina

    Simonalina Member

    Joined:
    May 10, 2008
    Messages:
    102
    Likes Received:
    3
    Best Answers:
    1
    yes i wanna do it the right way haha! now im just changing in phpadmin. so thats no idea either xD
     
  4. Vulcan_

    Vulcan_ Support Team Support Team

    Joined:
    Feb 14, 2015
    Messages:
    3,869
    Likes Received:
    1,752
    Best Answers:
    292
    the words are swapped, it says Group ID 3 beacuse your account type is 3 and it says account type 6 because your group id is 6
    swap the words
     
  5. Simonalina

    Simonalina Member

    Joined:
    May 10, 2008
    Messages:
    102
    Likes Received:
    3
    Best Answers:
    1
    what do you mean?
     
  6. Simonalina

    Simonalina Member

    Joined:
    May 10, 2008
    Messages:
    102
    Likes Received:
    3
    Best Answers:
    1
    And btw. When im making a god (senior tutor) i am a player with god commands haha...
     
  7. Simonalina

    Simonalina Member

    Joined:
    May 10, 2008
    Messages:
    102
    Likes Received:
    3
    Best Answers:
    1
  8. Bogart

    Bogart ...has super panda powers

    Joined:
    Jun 21, 2009
    Messages:
    7,940
    Likes Received:
    526
    Best Answers:
    19
    Account type -> 3
    Group id -> 6
    And change back your .xml to what it used to be.
     

Share This Page

Loading...