• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Hmmm...

Status
Not open for further replies.

Kazzi

New Member
Reaction score
0
Wogóle znacie jakieś RL-MApki typu rpg co zaniedlugo wyjda i maja wbic jakies teamy chodzi mi o otsy typu (iriana.net) , (albania.mine.nu) , (eloth.org) , (nevaxa.net) cos w tym stylu ?:) [BEZ GENGI I TYCH ORSH MIAST]

moim zdaniem to wyjda ale jakies lipy ; /

jak cos zapodawac adresy ip na pw lub o tu!

ziomek gralem tam ale to jest jeden wielki orshabal :) damage to kupsko mapka tez wiec yol mi z tym gownem

szukam takich dopiero co wyjda!!!!!!! nie takich co wyszly.

forum fajterą też podziękuje ; ] i nie zwracam na was uwagi bo to co wy piszecie to zalosne jest -_-

ja slyszalem ze startuje iriana ale to bedzie wielkie kupsko i nie wypali ; o duzo ddosow pewnie bedzie ;d

Tak sasirq nie pohostuje ja mówię to od razu.

a jakies inne :) typu iriana startuja :S?

Na moim serwerze jest restart, w piątek gdzieś tak będzie już on :D

Calmera.Me Start juz w Piatek 16.04.2010 | Full Globap Map&Niski Exp&Dopuszczalny sms Shop |
Sasirowy chyba albo tylko reklamuje

kurde ten sasir to pewnie padnie znacie jakis inny?

Temat zbędny, iż wiadomo, że ludzie będą tutaj polecać swoje własne serwery.

Skorzystaj z działu Advertisement , jeśli interesują Ciebie tylko Polskie OTSy to zwracaj uwagę na tag [POLAND].

Status
Not open for further replies.
Back